World of Warcraft: Legion stigao u Srbiju

Povratak World of Warcrafta sa novom ekspanzijom Legion kao i same Goruće Legije u svet Azerota, ispraćen je i kod nas odličnom promocijom koju je organizovao domaći distributer ComputerLand.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2016.

17:45

World of Warcraft: Legion stigao u Srbiju
Foto: Screenshot

U lagumima vinarije Pećina sve je bilo u znaku WoW-a i zelene boje – osvetljenje, fluo tetovaže, čak i piće. Za posetioce je bio organizovan i nagradni kviz u kome su najbrži i naravno tačni odgovori bili nagrađivani Warcraft figurama, majicama i kolekcionarskim izdanjem igre. Tradicionalno, u ponoć, počela je i prodaja igre.

World of Warcraft: Legion vraća stare znance Illidana i Burning Legion, uvodi novu klasu Demon Hunter, podiže maksimalni nivo na 110 i igračima otvara novi kontinent Broken Isles. Velika ekspanzija koja je pored likova vratila i veliki broj igrača u World of Warcraft, sudeći po posećenosti sinoćne žurke. Mi smo imali priliku da igramo betu i bili smo više nego zadovoljni novinama koje je Blizzard uveo u WoW, a uskoro ćete na stranama sajta play.co.rs moći da pročitate i naš veliki review igre.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: