Assassin’s Creed 3 je besplatan na Uplay

Ubisoftova proslava 30. rođendana je stigla u veliku završnicu, sa čitavim mesecom malih poklona, ali i nešto većih igara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

12:15

Assassin’s Creed 3 je besplatan na Uplay

Ukoliko ste redovno pratili Play! Zine, znate da je kroz Ubi30 program svakog meseca jedna igra poklanjana PC igračima, od kultnih naslova poput Beyond Good & Evil do novijih hitova kao što je The Crew.

Od ovog trenutka, Assassin’s Creed 3 je besplatan sve do kraja meseca na Ubi 30 sajtu. U dugovečnom AC serijalu je bilo uspona i padova, a AC3 nije baš prošao slavno iako je bio veliki preokret za glavnu priču. Ipak, poklonu nećemo gledati u zube, a ako ste propustili da odigrate ovo poglavlje sage, sada je savršena prilika.

Assassin’s Creed 3 preuzmite sa ovog linka tako što ćete se ulogovati na svoj Uplay nalog, potvrditi da želite igru i ista će vam biti trajno dodata na nalog nakon čega ćete moći neograničen broj puta da je downloadujete, instalirate i naravno igrate.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: