Star Wars Battlefront 2, sada i zvanično

Da se radi na novoj Battlefront igri svako je mogao da pretpostavi. Uostalom, EA je najavio da za franšizu imaju dugogodišnji plan da je muz… proširuju novim izdanjima i ekspanzijama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 03.11.2016.

19:45

Star Wars Battlefront 2, sada i zvanično
Foto: Screenshot

Finansijski direktor EA, Blejk Jorgensen, je tako objavio da Star Wars Battlefront 2 gejmeri mogu da očekuju kroz narednih godinu dana.

Kako je dalje izjavio, EA radi na tome da igra bude kompleksnija i sa duboljom mehanikom od prethodne, što su bile najveće zamerke za rebootovani Battlefront.

Iako nije pomenut neki konkretniji datum, sasvim je sigurno da se cilja izdavanje u udarnom periodu godine, tojest u oktobru ili novembru.

Jorgensen je zaključio sa najavom još jedne Star Wars igre: ”Diskutovali smo i o još nenajavljenoj akcionoj igri, jako smo uzbuđeni zbog nje i trebalo bi da bude izdata tokom fiskalne 2018. godine”. Na toj igri radi studio Visceral koje znamo po Dead Space serijalu.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: