WoW: Legion na dan lansiranja prodat u 3,3 miliona primeraka

Najnovija ekspanzija za World of Warcraft, Legion, je na dan izlaska 30. avgusta prodata u preko 3,3 miliona primeraka širom sveta, što je svrstava u jednu od najbrže prodavanih PC igara u istoriji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 09.09.2016.

15:15

WoW: Legion na dan lansiranja prodat u 3,3 miliona primeraka
Foto: Screenshot

Takođe, u prvoj nedelji izlaska udeo aktivnih igrača se popeo na najveći broj još od 2010. godine i lansiranja ekspanzije Cataclysm.

Tako se čini da ovaj 12 godina star MMO ne samo da odbija da umre, već prolazi kroz neke od najboljih dana u svojoj istoriji, a sasvim sigurno u ovoj deceniji.

Majk Morhajm, CEO Blizzarda, kaže da je izuzetno zadovoljan što vidi toliki broj igrača koji uživaju u svemu što Legion nudi, jer je tim uložio veliki trud kako bi napravio najbolju WoW ekspanziju u istoriji igre, i da je ovo tek početak, jer će u narednom periodu kroz pečeve dodatno da obogate iskustvo sa novim sadržajem.

Blizzard je još pre lansiranja Legiona, tokom GamesComa, najavio prvi veliki update za Legion, patch 7.1 pod imenom Return to Karazhan, gde će igrači još jednom, ali na potpuno nov način, proživeti iskustvo jedne od najomiljenijih dungeona u WoW-u. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: