Savršene za letnje dane: Sandale sa kaišićima

Dizajneri su nam za ovo leto predstavili bogatu ponudu različitih modela sandala sa kaišićima, a prednost većine je što se mogu uklapati uz ležernu i elegantnu odeću.

Izvor: B92

Nedelja, 20.07.2014.

13:17

Default images

Vreli letnji dani prava su inspiracija za dame koje vole da svojom odevnom kombinacijom privuku pažnju. A za besprekoran izgled neophodna je i dobra obuća. Baš takve su sandale sa kaišićima, koje su ove sezone osvojile ulice širom sveta.

Lepi i moderni, ovi udobni modeli idealan su izbor za ceo dan. Izgled uvek čine ženstvenijim, a u zavisnosti od odevne kombinacije mogu da deluju opuštenije ili otmenije.

Dizajnerima inspiracija nije nedostajala kada su ove sandale u pitanju, pa tako u mnogim kolekcijama možete videti različite modele. Od najednostavnijih sa dva do tri kaišića do neobičnih i ekstravagantih u više boja i sa dosta detalja.

Jednako su moderne ravne kao i one sa visokom potpeticom, izrađene od klasične, lak ili prevrnute kože, ali i od platna. Dizajnirane su aktuelnim letnjim bojama, pastelnim i jarkim, a posebnu pažnju privlače modeli ukrašeni kamenčićima, nitnama i šljokicama.

Izvor: novosti
Foto: …lovemegan/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: