Evo u čemu je tajna njenih savršenih nogu

Noge poznate latino zvezde Dženifer Lopez možda izgledaju kao milion dolara, ali izgleda da toliko i vrede.

Izvor: B92

Subota, 22.11.2014.

11:55

Default images

Pevačica toliko ulaže u svoj izgled, pa izdvaja pozamašnu sumu novca na dnevnom nivou kako bi njene noge izgledale savršeno. Ona možda jeste Dženi iz bloka, ali to ne znači da ne voli s vremena na vreme svojim savršenim nogama da da malo dijamantskog sjaja.

Najnoviji izveštaji tvrde da Džej Lo koristi jednu vrstu australijskog pilinga tela koji koristi prah pravog dijamanta u te svrhe. Tako da sledeći put kada budete videli Lopezovu znajte da su njene noge zapravo prekrivene svetlucavim, usitnjenim česticama pravog dijamanta.

Jedan izvor za "US OK!“ objasnio je zašto Dženifer pozamašnu sumu novca izdvaja za ionako već savršeno izvajane noge.

"Najkritičnji deo njenog tela su upravo noge. Podložna je celulitu, pa kada nabaci i jedan kilogram odmah joj se vidi u nogama. Od kako praktikuje ovaj piling, noge joj nikada nisu izgledale bolje.“

Kako većina nas nikada ne bi mogla sebi da priušti tako skupoceni piling Džej Lo je uvek preporučivala kombinaciju bilo kakvog pilinga sa puno lažnog tena.

"Piling, ne samo što joj održava noge glatkim, čini da ten u spreju traje mnogo duže“, dodao je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: