Šta Vilijam i Kejt imaju protiv farmerki?

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i princ Vilijam boraviće u Sjedinjenim državama od 07. do 09. decembra ove godine. Američki mediji upoznati su sa "dres kodom“ ukoliko budu imali tu čast da intervjuišu kraljevski par.

Izvor: B92

Petak, 21.11.2014.

15:40

Default images

Ako budu imali vremena Vilijam i Kejt razgovaraće sa američkim medijima budući da ih tamo očekuje veoma gust raspored dobrotvornih događaja i ostalih obaveza.

Za svaki slučaj, ako mediji nisu upoznati s tim koliko je važno da sve bude kako treba za kraljevski par, upozoreni su da nikako ne nose farmerke, trenerke i patike.

"Svaki novinar koji će intervjuisati kraljevski par moraće da poštuje dres kod za formalne događaje iz poštovanja prema kraljevskim gostima. Odelo se podrazumeva za muškarce uz obavezno nošenje kravate i sakoa, a za žene takođe odela (suknje ili pantalone). Ležerno obučeni pripadnici medija, u farmerkama, trenerkama ili patikama neće biti primljeni“, glasi saopštenje.

Pitamo se da li će ovaj dres kod važiti i u sportskoj hali gde će kraljevski par prisustvovati utakmici Bruklin Netsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: