"On je divan muškarac, samo moram da budem vrlo pažljiva"

Da li je pevačica Dženifer Lopez nakon raskida s Kasperom Smartom spremna za novu vezu s plesačem Maksimom Čmerkovskim?

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2014.

10:44

Default images

Već su je povezivali s bivšim učesnikom šoua "Ples sa zvezdama“ Maksimom Čmerkovskim, koji je jedno vreme bio u vezi sa supermodelom Kejt Apton.

Iako nijednog trenutka nisu ozvaničili vezu, Džej Lo je rekla kako je Maksim divan momak, ali da je ona trenutno vrlo pažljiva kada je veza u pitanju.

"Ne želi da požuri u drugu vezu i tako decu izlaže upoznavanju još jednog muškarca koji nije njihov otac“, rekao je jedan izvor za "E!“.

S druge strane, Maksim smatra da je Džej Lo nadasve talentovana i privlačna žena, te često voli da sasluša njene savete.

Izgleda da Čmerkovski i Dženifer Lopez ne žele da žure s romansom, ali da postoji hemija i nešto više od prijateljstva svedoči i to da je plesač prisustvovao proslavi rođendana latino pevačice, pre nekoliko dana.

Džej Lo i dalje veruje u ljubav i generalno je otvorena za novu vezu, o čemu svedoči i njena skorašnja izjava za magazin "In stajl“.

"Ne volim da budem sama. Ne mogu da pobedim to osećanje u sebi. Jedino što mogu da vam kažem jeste da u mom životu nema pravila“, rekla je tada pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: