Zbog slave želi da prekine trudnoću u 5. mesecu

Dvadesettrogodišnja Džouzi Kaningam bila je očajna kada su je producenti "Velikog brata" odbili nakon što su čuli da je u drugom stanju. Kada je shvatila da je to sprečava da bude još popularnija starleta je odlučila da prekine osamnaestonedeljnu trudnoću kako bi učestvovala u rijalitiju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2014.

16:39

Default images

Džouzi je inače postala poznata širom Velike Britanije kada je otkrila da joj je britanski Nacionalni zdravstveni servis platio ugradnju silikona od osam hiljada funti kako bi mogla da postane model.

Ona od tada ne bira načine da zadrži slavu, pa makar to koštalo života i njeno nerođeno dete. Kako kaže, trudnoća joj uništava šansu da bude poznata televizijska zvezda.

"Konačno sam na korak od toga da postanem poznata širom zemlje i neću dozvoliti da mi trudnoća to uništi", rekla je ona za "Miror" – "Prekid trudnoće je rešenje. Sledeće godine u ovo vreme neću imati bebu. Umesto toga biću poznata, voziću pink Rejndž Rovera i imati kuću. Ništa mi neće stati na put"

Nakon što je svojom izjavom o finansiranju novih grudi izazvala veliki skandal u Britaniji ona je počela da radi kao poslovna pratnja, a pretpostavlja se da je otac deteta kojem sudbina nije izvesna jedan od klijenata.

Nemilosrdna devojka kaže da će prvo uraditi operaciju i preknuti trudnoću, a onda pozvati producente da ponovo razmisle o njenom učešću u "Velikom bratu".

Inače Džouzi, koja je ovom izjavom izazvala veliki bes i prezir britanske javnosti već ima dvoje dece, a prvi put je postala majka sa 17 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: