Svoje tajne moraju dobro da plaćaju

Elen Person bila je kratko udata za Roberta Kardašijana, oca poznatih sestara, koja je nakon njegove smrti povremeno medijima prodavala pasuse iz Robertovog dnevnika koji je tvrdila da poseduje.

Izvor: B92

Subota, 19.04.2014.

15:20

Default images

Kada je advokat Robert Kardašijan preminuo, Elen se u javnosti pojavila sa tvrdnjama da poseduje njegov dnevnik sa strašnim podacima o njegovoj bivšoj ženi Kris Džener i njihovoj deci.

Tako su u medije dospeli podaci da je Kris Džener htela da ubije svoje ćerke i da je svog sina zaključavala u automobil kako bi mogla da izlazi sa drugim muškarcima.

Do skoro, najpoznatija rijaliti porodica je negirala postojanje Robertovog dnevnika, da bi se nedavno nagodila s Personovom da prestane sa objavljivanjem detalja iz dnevnika za veliku sumu novca.

Inače, rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njena porodica već uveliko vode tužbu protiv Personove, a mnogi tvrde da će rezultat ići njima u korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: