Zvezda kupila Babića od Real Sosijedada

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da su crveno-beli otkupili ugovor Srđana Babića od Real Sosijedada.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2018.

12:39

Zvezda kupila Babića od Real Sosijedada
Starsportphoto

"Mi smo otkupili ugovor Sosijedada od petka, i Babić je 100 posto igrač Crvene zvezde. On će biti kičma kluba, Zvezda planski radi i dugoročno razmišlja. Babića spremamo kao zamenu za Le Taleka, a Jovičić je tu za mesto Donalda".

Crvene zvezda će španskom klubu platiti 800.000 evra, u četiri rate po 200.000.

'Zlatni Orlić' će sa Crvenom zvezdom potpisati ugovor na četiri godine kada se u četvrtak vrati u Beograd iz Beleka.

Babić je prošlog leta stigao na jednogodišnju pozajmicu s otkupnom klauzulom od 2.000.000 evra, a do sada je odigrao 14 utakmica.

Terzić je novinarima govorio o prelaznom roku, kao i o ponudama koje su odbili za Donalda i Le Taleka.

"PAOK je nudio Le Taleku 800.000 godisnje, a klubu jos 750.000. Donald je dobio od Dinama iz Moskve 75 hiljada evra platu, a Zvezdi je nuđeno 800 hiljada.
Nije realno da Zvezda moze da parira tim klubovima, oni su mislili da mogu da dobiju više od toga. Teško ćemo dobiti u domaćoj ligi nekog od igrača profila koje trazimo",
zaključio je generalni direktor crveno-belih i dodao:

"Račić je krajem avgusta potpisao novi ugovor na četiri godine i očekujem isto od još nekoliko igrača. Zvezda će ispoštovati Donalda i Le Taleka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: