FKP: Navijači, nemojte da nam zaključaju stadion

Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače da protiv Olimpijakosa fer i sportski podrže ekipu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 24.07.2017.

13:25

FKP: Navijači, nemojte da nam zaključaju stadion
Starsportphoto

Partizan je apelovao na navijače da ne dozvole bilo kakve incidente koji bi značili novu kaznu UEFA i gotovo izvesno "zaključane kapije" stadiona.

"Molimo vas da navijate fer, sportski i korektno bez pogrdnih parola, transparenata i povika kako i dolikuje ugledu Partizana i njegovih navijača. Partizan je pod ozbiljnom prismotrom delegata UEFA i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda, kao i neprimerenog rečnika će se sankcionisati na štetu kluba. Partizan već plaća veliki broj kazni, a svaka sledeća vodi ka suspenziji stadiona i publike! Shvatite ovu stavku kao i sve prethodne ozbiljno! Molimo sve da navijamo u korist, a ne na štetu našeg kluba i da svojim navijanjem pokažemo da smo navijači i tim dostojni evropskih utakmica", navodi se u saopštenju crno-belih na sajtu kluba.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Partizana i Olimpijakosa na programu je u utorak od 20.45 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: