Srpski Lacio jači od krađe i Rome

Ekipa Lacija predvođena Sergejom Milinkovićem-Savićem i Dušanom Bastom pobedila je Romu, 3:1, u derbiju “Della capitale“ u 34. kolu Serije A.

Izvor: PT

Nedelja, 30.04.2017.

14:25

Srpski Lacio jači od krađe i Rome
Getty Images

Izabranici Simonea Inzagija ostvarili su važnu pobedu na Olimpiku, pa sada imaju četiri boda manje i utakmicu više od trećeplasiranog Napolija.

“Nebesko plavi“ do vođstva stigli su kada je u 12. minutu Sergej Milinković Savić proigrao Keitu, a ovaj sa 16 metara savladao Ščesnog.

Domaći fudbaleri do izjednačenja stigli krajem prvog poluvremena, tačanije u 45. minutu, kada je sa bele tačke pogodio De Rosi.

Holandski reprezentativac Kevin Strotman lažirao je faul, na koji je naseo sudija Danijele Orsato.

Kasni gol i loša odluka arbitra u prvom poluvremenu nije omela Lacio u nastavku koji je preko Dušana Baste u 50. minutu ponovo poveo. Bivši fudbaler Crvene zvezde pokupio je loptu sa nekih 18 metara i uz malo sreće lepim udarcem postigao gol.

Do kraja utakmice ekipa Simonea Inzagija povećala je na 3:1, a dvostruki strelac bio je Balde Keita. Lulić je sjajno povukao kontru i nesebično dobacio Keiti, kome nije bilo teško da savlada Ščesnog i postavi konačan rezultat.

Srpski igrači Sergej Milinković-Savić i Dušan Basta odigrali su po 90 minuta dok je Filip Đorđević u 88. minuta zamenio Baldea Keitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: