Ivanović: Lakše se diše

Srpski fudbaler Branislav Ivanović rekao je da je da se nada da je pobeda nad Moldavijom korak ka povratku poverenja navijača u državni tim.

Izvor: MN

Petak, 07.10.2016.

09:50

Ivanović: Lakše se diše
Starsport

„Orlovi“ su u Kišinjevu slavili sa 3:0 u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018, a naredni meč odigraće sa Austrijom u Beogradu u nedelju u 20.45.

Kapiten Srbije postigao je 12 gol u 89. nastupu za najbolji državni tim.

„Odigrali smo koliko je bilo potrebno za pobedu i tri vredna boda. Dobro je da smo imali vremena da malo sačuvamo snagu za naredni meč sa Austrijom. Ulog u tom meču je velik, radi se jednom od derbi mečeva u našoj grupi“, rekao je posle meča u Kišinjevu Branislav Ivanović.

Moldavci su pretili samo u uvodnim minutima.

„Presudio je naš prvi gol. Rasteretili smo se na vreme i sad moramo što pre ovaj meč da zaboravimo. Misli moraju biti usmerene ka Austriji."

To je utakmica u kojoj bi mnogo značila podrška sa tribina.

„Voleo bih da smo u Moldaviji napravili barem mali korak na putu povratka poverenja u reprezentaciju. Na nama je da nastavimo da se borimo i vratimo publiku na tribine. Uglavnom, posle ove pobede malo se lakše diše, a uveren sam da će navijači doći sa prvim pobedama. Ništa lepše ne bi bilo ukoliko bi i naš najveći stadion bio uskoro pun. I ako to ne bude u meču sa Austrijom, mislim da taj dan nije daleko ", poručio je Branislav Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: