Bilić: Ne smemo "biće lako"

Trener Bešiktaša Slaven Bilić upozorio je da njegovi igrači ne smeju olako da shvate meč sa Partizanom nakon 4:0 u Beogradu.

Izvor: AK

Sreda, 05.11.2014.

21:04

Default images

Turski tim je lako slavio pre dve nedelje u Humskoj, što Bilića plaši pred novi duel crno-belih timova, u četvrtak od 19h u Istanbulu.

"Ako prema ovoj utakmici budemo imali pristup "biće lako, prvu smo utakmicu pobedili 4:0", bićemo pod ozbiljnim rizikom. Zato izbegavamo ovakav pristup. Moramo biti bolji nego u Beogradu", rekao je Bilić.

Bešiktap iz tri utakmice u grupi C ima pet bodova, a novom pobedom bi verovatno obezbedio drugu fazu Lige Evrope.

"U grupi imamo još tri utakmice i na dobroj smo poziciji, ali s druge strane smo u jednoj teškoj situaciji zbog pomenutog pritiska. Zato moramo igrati još bolje i zabeležiti pobedu. Tako ćemo ostvariti naše ciljeve", istakao je Bilić.

Bešiktaš je u maloj krizi rezultata pred duel sa Partizanom jer je poražen dva puta u nizu u turskoj Superligi, a za vikend je izgubio od gradskog rivala Fenerbahčea 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: