Nikolić: Očekujem reakciju igrača

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je Bešiktaš apsolutni favorit, ali očekuje bolju igru svog tima nego u prvom meču u Beogradu.

Izvor: B92

Sreda, 05.11.2014.

20:47

Default images

Crno-beli su pre dve nedelje ubedljivi poraženi u Humskoj 4:0, a u Istanbulu gostuju u četvrtak od 19h, u četvrtom kolu Lige Evrope.

"Došli smo na gostovanje timu koji ima kvalitet za LŠ, koji je pokazao u Beogradu gde smo mi igrali veoma slabo. Nismo imali svoj dan pa sada očekujem reakciju. Bešiktaš je apsolutni favorit. Ne pretimo, ali nismo došli bez nade", rekao je Nikolić

Partizan je tim porazom počeo seriju od tri meča bez pobede, ali je samopouzdanje vraćeno trijumfom nad Vojvodinom proteklog vikenda.

"Siguran sam da Partizan može mnogo bolje nego u prvoj utakmici, i ako se na to doda sportska sreća, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Očekujem da odigramo dobru utakmicu, da pokažemo svoj kvalitet, talenat i upornost, kao na prethodnim utakmicama, i da se prikažemo u pravom svetlu", rekao je Nikolić.

Bešiktaš je u prošlom kolu prvenstva Turske izgubio od Fenerbahčea 2:0, a Nikolić je turskim novinarima odgovorio da to ne može da bude olakšavajuća okolnost za Partizan.

"Može da bude samo otežavajuća", rekao je Nikolić.

Partizan je na konferenciju za novinare kasnio oko pola sata, ali je Nikolić kazao da kasni dolazak na trening nije uticao na njegove igrače.

"Gužva u Istanbulu je gužva u Istanbulu. To ne može da nas poremeti. Ako to može da utiče na nas, onda smo od mekanog
materijala. Izdržali smo mi i mnogo gore stvari",
rekao je Nikolić.

Golman Milan Lukač je kazao da se Partizan nije unapred predao.

"Nismo došli sa belom zastavom. Jesmo u Beogradu ubedljivo izgubili, ali se nadam da ćemo da popravimo utisak. Nadam se našoj dobroj igri i dobrom rezultatu. Ako pristupimo kao u meču protiv Vojvodine, ako budemo agresivni od prvog minuta, mislim da možemo da se nadamo nečemu", rekao je Lukač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: