Di Marija nova 'sedmica' Junajteda!

Fudbaler Real Madrida Anhel di Marija postaće početkom sledeće nedelje novi član Mančester Junajteda.

Izvor:

Subota, 23.08.2014.

20:42

Default images

Kako prenosi "Skaysport", Di Marija je lično izabrao da karijeru nastavi u timu sa Old Traforda, a navodi se da je velikog udela u transferu imao i Kristijano Ronaldo, legenda 'Crvnih đavola'.

Očekuje se da igračev agent najkasnije u utorak stigne na Ostrvo, kako bi se završili preostali detalji. Transfer Di Marije će Mančester Junajted koštati između 60 i 70 miliona evra, a on je odabrao da nosi broj sedam.

O odlasku Argentinca iz Madrida se spekulisalo mesecima, jer je izgubio mesto u timu, dolaskom Hamesa Rodrigesa i Tonija Krosa, iako je bio najzaslužniji za desetu titulu prvaka Evrope svog tima

Trener Madriđana Karlo Ančeloti je prevashodno govorio da je Di Marija igrač Reala, i da nema nameru da ga proda, ali je postalo jasno da neće biti tako – kada ga je izostavio iz protokola za revanš Superkupa Španije sa Atletikom.

Ekipu Luja van Gala su ovog leta pojačali defanzivci Luk Šo (30 miliona) i Markos Roho (20 miliona), kao i veznjak Atletik Bilbaa Ander Erera.

Junajted nije dobro počeo novu sezonu, pošto je u prvom kolu poražen kod kuće od Svonsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: