Aleksiću Firt, Radovanoviću Bolonja

Dvojica mladih reprezentativaca Srbije, Daniel Aleksić i Ivan Radovanović, promenili su sredinu poslednjeg dana prelaznog roka.

Izvor: B92

Sreda, 01.09.2010.

11:44

Default images

Aleksić se iz Đenove preselio u nemački Firt, a Radovanović ostao u Italiji, posle Atalante i Pize, nosiće i dres Bolonje.

Daniel Aleksić, bivši fudbaler novosadske Vojvodine, sledećih godinu dana igraće na 'pozajmici' u nemačkom drugoligašu Grojter Firtu.

Iako je tokom leta najavljeno da će Aleksić u Krotone poslednjeg dana prelaznog roka predstavljen je kao pojačanje ekipe iz Firta.
zvanièni sajt kluba
"Posle dugotrajnih i mukotrpnih pregovora mogu da kažem da smo se dogovorili, Aleksića smo želeli po svaku cenu i siguran sam da ćemo sa njim u napadu biti znatno opasniji," rekao je Rašid Azuzi za klupski sajt.

Aleksić je rođen 30. aprila 1991. godine u Puli, karijeru je počeo u Vojvodini a 19. januara 2010. potpisao je ugovor sa ekipom Đenoe. Tokom proleća odigrao je samo jedan meč za člana Serije A, a ovog leta odlučio je da potraži šansu u drugoj sredini.

Ivan Radovanović, rođen 29. avgusta 1988. godine, sledeću sezonu provešće kao igrač Bolonje.
Radovanović je ponikao u Partizanu, posle 'pozajmice' Smederevu prešao je u Atalantu. U klubu iz Bergama je igrao malo, potom je pozajmljen Pizi a proletos se pojavljivao u timu Atalante.

Kako su 'plavo-crni' ispali iz Serije A radovanović je tražio novi klub i završio u Bolonji.

Potpisan je ugovor o pozajmici do kraja sezone sa mogućnošću da sledećeg leta 'crveno-plavi' otkupe Radovanovićev ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: