CZ: Kaluđerović potpisuje u petak

Kako je pre dva dana najavljeno, napadač Andrija Kaluđerović potpisaće u petak četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saznaje B92.

Izvor: AK

Četvrtak, 12.08.2010.

18:48

Default images

Dosadašnji centarfor Rada bio je drugi strelac JSL prošle sezone, a finansijer “građevinara” Ranko Stojić ističe da je on idealan igrač za Crvenu zvezdu.

“Andrija je izrastao u napadača visoke klase, u evropski prototip koji ume da zadrži loptu, dobije gotovo svaki vazdušni duel, ali i postigne gol", istakao je Stojić pre desetak dana.

Centarfor ’građevinara’ nije krio da bi želeo da do transfera dođe što pre.

Voleo bih, ako je dogovor na vidiku, da se što pre priključim novom okruženju, prvenstvo je na pragu, moram da se naviknem i uigram. A, što se golova tiče, biće ih, naravno“, zaključio je Kaluđerović.

Kaluđerović je rođen 1987. godine u Bačkoj Topoli, a u Rad je došao 2009. godine iz OFK Beograda. Na 45 nastupa za "građevinare" postigao je 20 golova. Jednom je je nastupio i za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: