Unirea pred gašenjem?

Predsednik Uniree Mihail Stolica napustio je rumunski klub zbog loše finansijske situacije, a u znak solidarnosti sa njim trener Roni Levi ponudio je ostavku.

Izvor: NK

Subota, 07.08.2010.

17:59

Default images

Rumunski vicešampion nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji, igrači mesecima nisu primili platu, a mediji navode da je mogući ishod i gašenje.

"Hvala vam zbog dobre saradnje, ali ne mogu da nastavim. Žao mi je što napuštam najbolje igrače. Bila mi je čast da radim sa vama", rekao je igračima Stoica.

On je dodao da nije uspeo da pronađe zajedničko rešenje sa vlasnikom kluba Dumitruom Buskaruom.

"Žao mi je što nisam uspeo da nagovorim Buskarua da vam isplati barem deo plata", dodao je Stoica razočaran što nije mogao da ispuni obećanje dato igračima uoči utakmice sa Zenitom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Buskaru je odbio da razgovara sa rumunskim medijima, ali sportski direktor Narci Raducan potvrdio je da je došlo do velikog raskola između Stoice i vlasnika kluba. Rumunski novinari nagađaju čak i kako bi se Unirea mogla sasvim ugasiti.

Unirea se u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastaje sa Hajdukom iz Splita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: