Mediji: Krasić na pragu Juventusa

Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Krasić vrlo je blizu potpisivanju ugovora s torinskim Juventusom, tvrdi menadžer Marko Naletilić.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 03.08.2010.

11:53

Default images

"Interesovanje Juventusa za Krasića nijednog trenutka nije bilo sporno, a sada su se stvorili svi uslovi da se transfer i realizuje", prenosi italijanski Tutosport.

Generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota u ponedeljak je otputovao u Moskvu kako bi pokušao da se konačno sa upravom CSKA dogovori o visini obeštećenja za 25-godišnjeg Krasića.

Italijanski mediji prenose da je dogovor sve izvesniji, pošto je i Krasić, nekadašnji fudbaler Vojvodine, jasno izrazio želju da karijeru nastavi u Juventusu, što je potvrdio i menadžer Dejan Joksimović.

"Krasić celo leto čeka Juventus. Zato je i odbio Mančester Siti. Čelnicima CSKA jasno je poručio da želi da ide u Juventus", rekao je Joksimović za "Tutosport".

Prostor da Krasić pređe u Juventus otvorio se pošto čelnici 'stare dame' najverovatnije neće biti u mogućnosti da dovedu Edina Džeka iz Volfsburga, tako da transfer budžet više nije opterećen potencijalnim dolaskom reprezentativca BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: