Stanojević: "Najbolji u Srbiji"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da su njegovi izabranici pobedom nad Mladim radnikom (6:0) potvrdili da su najbolji u Srbiji.

Izvor: LB

Nedelja, 16.05.2010.

22:48

Default images

On je doda i da su ’crno-beli’potpuno zasluženo osvojili treću uzastopnu titulu u Jelen Superligi Srbije, a 22. u klupskoj istoriji.

"Prezadovoljan sam. Ambijent je bio sjajan. Hvala navijačima što su i po ovakvom vremenu došli da nas bodre. Pokušali smo da im se odužimo za podršku koju su nam pružali tokom cele sezone", rekao je Stanojević.

"Napadali smo tokom celog meča i mogli smo da postignemo i još neki gol", dodao je Stanojević, koji sa Partizanom beleži samo pobede.

Stanojević je istakao da će cilj Partizana i u sledećoj sezoni biti osvajanje titule prvaka, četvrte uzastopne, dok će ambicije na evropskoj sceni zavisiti od predstojećeg prelaznog roka.

"Naravno da je želja da naredne sezone u Evropi odemo korak dalje", rekao je Stanojević, a slično mišljenje je imao i senegalski napadač Lamin Dijara, koji je u protekloj sezoni u više navrata najavljivao svoj odlazak iz Humske.

"Nikada nije dosta titula, a i ja nikada nisam rekao da ću sigurno otići iz Partizana. To zavisi i od ambicija kluba. Meni je ovde lepo, zaista sam srećan. Međutim, isto tako bi mogao da budem srećan i negde u inostranstvu", ocenio je Dijara, koji je ove sezone sa 14 golova, koliko je postigao i Brazilac Kleo, bio najbolji strelac Partizan.

Trener Mladog radnika Nebojša Maksimović čestitao je 'crno-belima', iako se njegov tim ubedljivim porazom i definitivno oprostio od elitnog ranga takmičenja.

"Partizan je bio najbolji kada je igrao odlučujuće utakmice, a protiv nas je na neki način iskalio bes, možda zato što smo im u prvom duelu uzeli bodove. Primili smo i nekoliko naivnih golova", zaključio je trener Maksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: