Murinjo: „Treniraću Real Madrid“

Trener milanskog Intera Žoze Murinjo izjavio je da će voditi Real Madrid, ali da su spekulacije da će se to desiti već ovog leta netačne.

Izvor: JT

Četvrtak, 13.05.2010.

15:45

Default images

Murinjo, koji posle trijumfa u Kupu Italije, ima priliku da osvoji još dva trofeja sa Interom, u Seriji A i Ligi šampiona, je prvi na listi želja madridskog kluba. Sadašnji trener Madriđana Manuel Pelegrini je pod velikim pritiskom iako njegov tim kolo pre kraja takmičenja u Primeri ima bod manje od vodeće Barselone.

Mnogi pišu da sam jednom nogom u Madridu, a drugom u Milanu, ali to nije tačno. Istina je da ću trenirati Real Madrid jednog dana. Vodio sam veliki klub u Engleskoj, sada treniram jedan takav u Italiji i naći ću se na klupi velikog kluba u Španiji”, istakao je Murinjo.

Portugalac je, takođe, nastavio verbalni rat sa predsednikom Napolija Aurelijom de Laurentisom, koji je izjavio da je trener njegovog kluba Valter Macari bolji od Murinja.

To mi ništa ne znači. Osvajao sam titule u sve tri zemlje u kojima sam radio”, rekao je Murinjo, koji je bio nacionalni šampion sa svojim timovima u Portugalu, Engleskoj i Italiji, “Ali me, ipak, zasmejava kada me pojedini predsednici upoređuju sa svojim trenerima koji nisu osvojili ni Kup Toskane ili Ređo Kalabriju”.

Murinjo, koji je nekoliko puta rekao da ne voli italijanski fudbal, sada je izjavio da je sport u Italiji dvoličan.

Licemerje fudbala je u tome što mi ljudi prilaze s osmehom na licu, tapšu me po ramenu, kažu mi da sam poseban, a onda me, čim im se pruži prilika za to, napadnu”, naglasio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: