SAAF: Vukovi ubedljivo slavili

Aktuelni šampioni Srbije u američkom fudbalu Vukovi iz Beograda pobedili su Legionare iz Sremske Mitrovice sa 51:0 i ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu.

Izvor: B92, saaf.rs

Subota, 08.05.2010.

23:47

Default images

Iako bez nekoliko standardnih startera, što je bio slučaj i sagostima, "čopor sa Ade" je uz tri tačdaun-dodavanja Andreja Tasića nastavio niz nepobedivosti i sigurnim koracima grabi ka plejofu. Na drugoj poziciji na tabeli su i dalje novosadske Vojvode, koje su u važnom meču posle poraza od Vukova savladale somborske Bđoše sa 43:13.

Odličan taktički meč odigrali su u Vrbasu domaći "lovci" i niški Imperatori, a u duelu u kome je preovladavalo trčanje sa loptom u naručju bolje su se snašli domaći. Nakon tačdauna pred kraj poluvremena, Hantersi su su vođstvo udvostručili u trećoj deonici zahvaljujući seriji dobrih trčanja Duška Pokrajca, a nakon što je ubrzo potom rezultat glasio 22:0 gosti iz Niša nisu imali snage za preokret iako su dobrim delom meča bili ravnopravan rival.

Vukovi Beograd- Legionari Sremska Mitrovica 51:0
Vojvode Novi Sad - Sombor Celtis 43:13
Vrbas Hanters - Niš Imperatori 25:0

Tabela: Vukovi 4-0, Vojvode 3-1, Vrbas 2-2, Legionari, Sombor i Imperatori po 1-3.

U nedelju 9. maja na programu su mečevi B divizije u kojoj se sastaju Kikinda - Subotica, Novi Kneževac - Vršac, beogradski Hajlendersi i Inđija, a u subotu je odigran i prvi turnir grupe Jug u beskontaktnoj verziji američkog fudbala. Turnir na Adi u fleg-fudbalu pripao je pirotskim Vitezovima koji su redom pobedili Vukove (12:6), zemunski T-Rex (36:15) i obrenovačke "Sky Thunders"-e (31:26), drugi su bili mladi igrači zemunskog kluba sa učinkom 2-1, treći Vukovi sa jednom pobedom iz tri nastupa, dok su Obrenovčani ovoga puta završili na četvrtoj poziciji iako su namučili pobednika iz Pirota i u tesnom meču izgubili sa 26:31.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: