Vulkan utiče na razne manifestacije

Problemi u aviosaobraćaju koje je izazvala erupcija vulkana na Islandu prošle nedelje otežali su ili potpuno onemogućili mnoge svetske sportske manifestacije.

Izvor: AY

Ponedeljak, 19.04.2010.

12:56

Default images

Širom sveta, razni sportski događaju ne mogu da se održe prema planu zbog gustog pepela koji se nadvio nad čitavom Evropom i delovima Atlantika na visini od 9,000 metara.

Na Bostonskom maratonu neće trčati Marokanac Abdelah Falil, jer je let kojim je trebalo da putuje u SAD otkazan.

Finale FINA svetske serije u skokovima u vodu, koje je trebalo da se održi 23. i 24. aprila, premešteno je iz engleskog Šefilda u Vera Krus u Meksiku.

Prošlog vikenda se na neke utakmice italijanske serije A putovalo duže nego obično, jer su bili zatvoreni aerodromi u severnom delu zemlje.

Fudbaleri Sijene deo puta do Sicilije, gde je trebalo da odigraju meč sa Katanijom, prešli su autobusom, dok je ekipa Fiorentine putovala vozom do Milana, a zatim autobusom do Bergama.

I fudbaleri Barselone nisu imali sreće pred polufinalni susret Lige šampiona sa Interom. Oni su u Milano morali da, umesto avionom, putuju autobusom, dok će im putovanje po zemlji trajati preko 24 časa. Predsednik UEFA Mišel Platini je, ipak, napomenuo da trenutne (ne)prilike u prevozu neće uticati na raspored elitnog fudbalskog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: