Rastali se Kljajić i Novi Pazar

Trener Novog Pazara Dušan Kljajić i uprava tog fudbalskog kluba raskinuli su ugovor o saradnji.

Izvor: AG

Utorak, 30.03.2010.

17:02

Default images

Predsednik kluba Sead Numanović rekao je radiju Sto plus da Kljajić ima privatnih obaveza koje ga sprečavaju da vodi brigu o prvom timu. "Dogovorili smo se da raskinemo ugovor sa dosadašnjim trenerom zbog njegovih privatnih obaveza. Do daljnjeg, ekipu će voditi Kljajićev prvi asistent Fikret Grbović", rekao je Numanović.

Sada već bivši trener Novopazaraca potvrdio je da su obaveze koje ima u Beogradu prevashodni razlog njegovog odlaska posle dve utakmice na klupi i jednog osvojenog boda.

"Privatne obaveze su mi onemogućile moj ostanak u Novom Pazaru. Mislim da smo dobro radili u minulom periodu i da mom nasledniku ostaje dobra baza za budućnost", rekao je 47-godišnji Kljajić koji je u Novi Pazar došao pre početka prolećne polusezone

Ranije je predvodio Kijevo Kneževac, Mladenovac, Big Bul Bačince, PKB iz Padinske Skele, Moravu iz Chuprije, Bežaniju i beogradski Srem.

Dušan Kljajić je jedan od četvorice trenera koji su ove sezone predvodili Novopazarce, posle Saše Štrpca, na kratko Fikreta Grbovića i Slavka Vojičića.

Novi Pazar je trenutno na 10. mestu Prve lige Srbije sa 25 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: