Geršon: "Kakvo suđenje sledi?"

Trener izraelskog kluba već počeo sa "pripremom terena" za naredne dve utakmice

Izvor: B92, kosarka.rs

Petak, 26.03.2010.

12:30

Default images

Trener Makabija Pini Geršon, nakon pobede u Tel Avivu bio je, razumljivo raspoložen za razgovor sa novinarima. Trofejni trener i sada već bivši selektor Bugarske analizirao je dosadašnja dva meča, i polako se okrenuo utakmicama u Areni. Svojim karakterističnim izjavama, već je praktično "počeo da priprema teren" za naredne dve utakmice:

"Sada smo na 1:1, kao Barsa i Real! Moramo da potvrdimo zašto smo pobedili 20 razlike, dok će protivnik morati da čuva domaći teren. Razliku je napravila naša odbrana, Partizan nije mogao da ponovi sjajan šut za tri poena kao u prvom meču", počeo je sa psihološkim igricama Geršon.

Izraelski stručnjak je istakao da slabije partije u domaćem prvenstvu nisu trgle njegove momke koliko je to učinio prvi meč sa Partizanom: "Poraz ih je dozvao pameti i pokazali su ko je gazda u našoj kući."

Na kraju Geršon nije propustio priliku da pravi pritisak pred duele u Beogradskoj areni: "Očekujem u sledećim mečevima jednako žestoku bitku. Moramo da igramo sa istim intenzitetom i ne smemo da obraćamo pažnju na publiku i ukrademo pobedu. Brine me jedino koliko će biti zaštićeni, jer ako su ih ovde slali na slobodna bacanja 40 puta, šta će se dešavati tek u Beogradu?", kazao je Geršon i, čini se, odapeo prvu "otrovnu" strelicu ka crno-belima.

Treća utakmica (karte rasprodate) igra se u Beogradu u utorak u "Areni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: