Petak, 26.03.2010.

12:30

Geršon: "Kakvo suđenje sledi?"

Trener izraelskog kluba već počeo sa "pripremom terena" za naredne dve utakmice

Izvor: B92

Geršon: "Kakvo suðenje sledi?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

stojan

pre 14 godina

u prvoj cetvrtini vujosevic prilazi sudiji,vredja ga i psuje,da bi taj sudija u sledecim napadu svirao raspolozenom fisheru nepostojeci faul nad maricom i tako ga izbacuje iz igre.partizan igra prljavo,i kad pobede i najslabiji nba tim nek se jave...

boris

pre 14 godina

to je grupa ne stabilnih amera koji trce i sutiraju...treba ih STISNUTI...salim se dobri su ali drugi deo mene tako misli...bice sve dobro samo hrabro mi vas volimo..

Mladen-Nis

pre 14 godina

Mozda cu malo skrenuti sa teme..ali sitna peckanja nekog tamo trenera koji se zali na "mali" budzet i nisu za pricu..Ono sto bih voleo da cujem je misljenje drugih dali je Arena bila bas pravo resenje..fininsijski naravno DA .. ali celokupno gledano ??

rodjen da peca, nateran da radi

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali stvarno zelim da ih RAZBIJETE. Kakva je to izjava kao treba da opravdaju 20 razlike.
MA NEMOJTE KASTI

milenko

pre 14 godina

To sto ovaj prosecan trener lupeta ne moze se svrstati u rubriku PRITISCI,nego u rubriku VALJAM GLUPOSTI.Pa da je onaj Pnini pogodio Robertsa kroseom,kao sto je hteo ,mislim da bi nas centar pao u nesvjest.

Krle

pre 14 godina

meni samo jedno nije jasno zasto vi(prvo vas 99,99% nece biti u areni,mislim na ove paljevine sa neta) mislite da prekaljanim igracima kao sto su makabijevi 20 000 hiljada navijaca(od toga 16-17000 gledalaca) praviti problem pa vrhunski igraci se "iskljuce" tako da oni uopste i neciuju navijanje kada igraju......
P.S ja sam odma nakon izvlacenja rekao da ce biti 3:2 za makabi i sada sam jos sigurniji da ce tako biti!
(sablja, 26. mart 2010 16:24)

Pogledaj prvu cetvrtinu utakmice sa Barselonom u Pioniru, pa ce ti neke stvari biti jasne. Sutirali su sa slobodnih bacanja 100%, ali iz igre nisu mogli vola da ubodu, a mnogo su iskusniji i kvalitetniji igraci od Makabijevih.

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Pa batice s'obzirom sta radimo u poslednjih nekoliko godina i logicno je da nam sudije pomognu,ipak treba da se zna ko je veci (COJKO, 26. mart 2010 13:40)
Alo probudi se, sanjas.
MAKABI je 5 puta bio Evropski sampion, imaju i Interkontinentalni kup !
Vi nemate 5 domacih kupova !
Svako poredjenje je neukusno i degutantno..

Driven

pre 14 godina

Gersone,

ti i ovi tvoji puleni se van parketa, a oni na njemu, ponasate kao uplasena zver u kavezu !!!

Ali nema veze, cika Dule spremio anesteziju ... da ne boli

Tony9

pre 14 godina

1.april.2010.
Beogradska arena.
Partizan pobedjuje Maccabi i ostvaruje trecu,kljucnu pobedu i odlazi put Pariza.
U Areni se "cuju" casovi ljubavi:"Na svetu nista lepse,ne moze da postoji..".Evropa to gleda sa nevericom,igraci u crno-belom se raduju,Amerikanci pevaju pesme na SRPSKOM jeziku,...Dok negde daleko na "Brdovitom balkanu" jedan covek "trabunja" po ulicama jednog grada:
"Kaj se to desava pa kak su mogli pogodit,mi smo uspjesnija nacija,mi smo bolji,..ovo je nepravda,..ja bum se ubit aaaaa" iza njega se cuju sirene automobila hitne pomoci koja coveka s'najvecom paznjom prevoze u najblizu bolnicu,..gde je ustanovljeno da covek pati od retke i neizlecive bolesti poznate pod nazivom "Duletov sindrom",..pacijent je premesten u kliniku za dusevne bolesti gde mu se pruza potrebna nega.Mi mu zelimo brz oporavak.

E Ajme,Ajme,...ajme tebi i tebi slicnima.

Toki

pre 14 godina

Pa malo ste se zaneli, nije vam Beograd i Arena Amerika da mozete da kupite sve vasim novcem!
Bas me zanima da li cete objaviti ovaj komentar!?

fantom

pre 14 godina

Pošto nisam navijač Partizana, mislim da ću biti dovoljno objektivan.Geršon pokušava da lovi u magli, ništa drugo mu ne preostaje. Realno, neće moći da se izbore sa atmosferom u Areni, a slabiji su od crno- belih na poziciji pet. Fizički ne odaju utisak spremnije ekipe. Dakle, nema povratka serije u Tel- Aviv!!!

g4

pre 14 godina

Gersonu je Ivkovic odrzao lekcije u kvalifikacijama. Gerson van Makabija nije neki trener. Makabi ne stvara igrace vec kupuje, a Izraelska reprezentacija nema kvalitet, pa Pnini nije mogao ni u Zelezniku da prodje, ali je u Makabiju da zadovolji kvotu domacih igraca. Makabi ima budzet od 15-20 miliona, Partizan 10 puta manje. I cija je skola u tom slucaju jaca? Mozda se ispostavi da Arena nije bila najbolje resenje, jer je pritisak u Pioniru mnogo veci.

Baki

pre 14 godina

Gospodine Gerson,
U ime svih koji navijaju za Partizan u ovoj seriji, osudjeni ste na ispadanje rezultatom 3:1 sa pravom na zalbu koju Vam moze pripremiti Barselona.

Sudija: Njegova Visost, Dusko Vujosevic
Tuzioci: 12 momaka u crno-belom
Porota: preko 22500 prisutnih u hali!

Sud se raspusta!

Кабуум

pre 14 godina

Ко што Ршум рече: Оловка пише, гумица брише ни у шта не веруј исувише... Кога брига шта тренер Макабија вели.

pi-vi gejshon

pre 14 godina

...i rekoh ja igracima - k..chite se malo dok smo jos ovde u tel avivu, u beogradu vas molim samo da ne placete kao devojchice. evo ja cu vec od danas da pocnem da to radim za vas, samo nemojte vi da brukate ponos nacije...ako budete mogli da izdrzite, molim vas.

сссс

pre 14 godina

Napokon neko normalan da se nadje i kaze... A onaj se zali kako su ih igraci Makabija prebili na terenu, znaci smejurija... Pa koga bi Partizan pobedio da da se njihovi igraci bukvalno ne rvu po terenu...
(zvezda-zivot, 26. mart 2010 14:24)
Види овако дечко.Ја исто као и ти навијам за Звезду и могу да ти кажем да сам баш у фазону :звезда је живот -све остало су ситнице али веруј ми да си ми се смучио са овим својим ЈАДНИМ коментаром.Не ради се шабане овде о нашем првенству овде се ради о утакмици СРПСКОГ клуба и иако је то партизан наш најљући ривал-то је клуб из СРБИЈЕ који се бори за нашу земљу.Какав би ја то био човек-смрад да навијам сад за те из Израела.Кад си већ толико јадан-бар се не јављај и не срамоти нас нормалне навијаче звезде.

Kratko i jasno

pre 14 godina

"Očekujem u sledećim mečevima jednako žestoku bitku. Moramo da igramo sa istim intenzitetom i ne smemo da obraćamo pažnju na publiku i UKRADEMO POBEDU."

Sve je rečeno u ovoj rečenici. Oni se nadaju da će dobiti jednu u areni, pa da, eventualno, dobiju još jednu šansu kod kuće.

Ne obazirati se na ovakve izjave... igrači neka se koncentrišu na igru, navijači na navijanje... i pobjeda je izvjesna.

Slav

pre 14 godina

Pa da li je bre on normalan!!! Ja toliko arogancije nisam nigde do sad video,pa Barca i onaj njen zalizani trener su zlatni prema ovome...Znam samo da ce u areni ako treba grlo da mi prokrvari, a nadam se da ga i drugi nece stedeti...nek osete
zutokljunci kolika je nasa snaga i sta su pravi navijaci,nek se trese arena,nek se ledi krv u njihovim zilama,nek drhte ruke i klecaju kolena,nek osete sta je parni valjak i kako gazi!!!

pokri se usima

pre 14 godina

(Josip Smodej, 26. mart 2010 14:09)

cigani pricaju nesto o sudjenju......ahahahahahha
nego da niste izveli koji penal ovih dana?????

Nazad na temu igajte samo muski i junacki kao do sad i nebojimo se nikog na nasem terenu........

sablja

pre 14 godina

meni samo jedno nije jasno zasto vi(prvo vas 99,99% nece biti u areni,mislim na ove paljevine sa neta) mislite da prekaljanim igracima kao sto su makabijevi 20 000 hiljada navijaca(od toga 16-17000 gledalaca) praviti problem pa vrhunski igraci se "iskljuce" tako da oni uopste i neciuju navijanje kada igraju......
P.S ja sam odma nakon izvlacenja rekao da ce biti 3:2 za makabi i sada sam jos sigurniji da ce tako biti!

King_Kong

pre 14 godina

Cilj jeste ispunjen a u areni će se odlučiti ko će dalje,verujte neće biti majsorice.Makabi je dokazao da je velika ekipa ali u odnosu na Tau i CSKA ni približno dobra.Šanse su 50:50.Makabi bolje od ovog juče ne može a neće sigurno ovako da igraju u areni,neće smeti da divljaju i tada ćemo videti njihovo pravo lice.Ako ponove ovakve partije onda kapa dole.I ako Partizan izgubi obe utakmice a može da se desi vrlo verovatno treba pružiti maksimalnu podršku.Nije mala stvar doći među osam najboljih...

sumskijazavac@gmail.com

pre 14 godina

Sta prica gluposto ovaj Gerson, 40 puta su sudije slale igrace Partizana na slobodna bacanja, pa i to je bilo malo kao su grubo igrali igraci makabija, onaj pnini pesnicom zaustavlja Robertsa, Maricu pod kosem samo sto ne pocnu da lome ruke i on se jos zali na sudije!!!! nadam se da ce imati docek u areni kakav zasluzuje.

Veljac

pre 14 godina

Dragi forumasi,

Da li vi znate koliku platu prima Gerson od gazda Makabija?

Budite svesni da je ovo priprema terena za utakmice u Areni, ali jos vise priprema alibija pred gazdama zbog ispadanja!

Melji crno-bela masino!

Janjic BB

pre 14 godina

Ovaj nije svestan gde dolazi...kad dodje u vulkan od 23000 grobara koji je tek proradio, gutace knedle i nece mu pasti na pamet da indirektno proziva Partizan i grobare.Nas u Beogradu mogu jedino CSKA, Barselona i PAO da dobiju....niko vise...pogotovo u ovoj fazi takmicenja!!!Ocekujem kao i svi korektno sudjenje i odlazak u Pariz iz svoje prestonice.NAPRED PARTIZAN!!!

Aki

pre 14 godina

I Barcelona je "neočekivano" izgubila od Partizana i još je i tražila pravdu za zelenim stolom, ali nisu igrali onako osvetnički na revanšu. Ovo je pritisak na sudije još pre mečeva u Areni. Videćemo kako će biti za vreme mečeva. Nadam se da je toliko providan i za publiku i da neće pasti na njegove provokacije. Drago mi je za Lasme-a koji je po moje jedini istinski sportista u tom timu, prava Partizanova škola.

Vojkan

pre 14 godina

Nikad, ali stvarno nikad, nisam trpeo tipovi kao sto je ovaj Gerson (pa i njeogvi igraci nisu daleko). Jednostavno ta prepotentnost mi je ogavna i nadam se da ce Makabi izgubiti u Beogradu.

Pozdrav iz Praga

PetarBozic

pre 14 godina

Ne bih da budem nepristojan,ali Pini,ukratko-kad dodjete ovde je....mo vam m...r.Ukratko. OOOOO,MI ZA TEBE ZIVIMO,AJDE INDIJANCE OVE ZAJEDNO DA JE..MO

pirke

pre 14 godina

Jooo…oo j Pini ,Pini , jos ne znate sta vas ceka u Areni !!!
Ne moze to da se dozivi u Nokia areni , ovde ljudi navijaju za svoj klub bez toga da im se prethodno salju SMS!!!!
(statistika, 26. mart 2010 14:04)

Covece, jel si ti hteo time da kazes da im uprava salje SMS da bi dosli na utakmicu!? Kako jadno, sazaljevam ih, ali prvo da ih oderemo!

mrzim makabi

pre 14 godina

Alo bre, covek je usao na pola terena i ti pricas o sudjenju! Ma ni sudije vam nece pomoci u Areni! Videcete sta je navijanje , urlanje i fer plej!

GROBAR PG

pre 14 godina

Ti ces videti kakvo navijanje sledi, za sve grubosti i bezobrazluk iz druge utakmice. Dolazi 23.000 Grobara, a u toj atmosferi Duletovi ratnici melju. WELCOME TO HELL, "gospodine" Gerson

Bojan

pre 14 godina

ovo su tako smesne igrice da je to neverovatno... ali to znaci da znaju da ne mogu da nas dobiju nego moraju da izjavljuju gluposti kao da su nasi igraci od juce... ovo ce samo da iznervira grobare i 22000 ljudi, ima takva buka da bude da se nece cuti nista, ima kosevi da se tresu... samo sto su nasi igraci navikli na to :D, i kazem da nam je makabi najbolji protivnik koga smo mogli da dobijemo u F8, jer oni jos ne znaju sta ih ceka, nisu ni svesni...

alex

pre 14 godina

pa kad ste sibali kao ludi, cudi me da nas nisu i vise puta slali na liniju slobodnih bacanja, a vama iskljucili minimum jednog igraca!! E Pini, Pini.....

Goran_Zr

pre 14 godina

Vi nam niste nista novo rekli, gosn. Gerson. Takve imamo i ovde u komsiluku. Partizan je ekipa kojoj je dosudjeno najvise faulova u Evroligi ove sezone. Kada nam dosude 40 licnih na jednoj utakmici onda je to zato sto "igramo grubu fizicku kosarku", a kada protivnik ne moze drugacije da zadrzi naseg centra neko faulom, onda smo "zasticeni kod sudija". I posle neko kaze da je nas Dule demagog...

moles021

pre 14 godina

Naravno kad DK i igraći Pertizana pljuju po sudijama, to je OK.
Ali kad Izraelski trener kaže bilo šta, to su "suptilne igre".
Ako je i od vas, mnogo je.

Nikola

pre 14 godina

Ma najmanje ces ti da brines za sudije. Dule je ipak deblji tako da Partizan ide na final 4! i jos nesto!
Jedini put kada Dule Vujošević nije bio u pravu je kada je pomislio da je
napravio grešku.

grk

pre 14 godina

Za one udarce se salje u zatvor a ne na liniju za slobodna bacanja.I grobari zaboravite one pesmice vec od samog pocetka buka na svaku sudisku odluku kako zaboraviti onaj pokusaj ubistva sa ledje nad Robertsom.

Borkic

pre 14 godina

Ma nema bre da brines za sudjenje, mi cemo vam biti najstrasnije sudije...

P.S. Voleo bih sada da zaspim i da se probudim u utorak, jer ce ovo biti najduzi vikend u mom zivotu...

sudija iz gepeka

pre 14 godina

Rece on i ovo juce:
" Domaći teren je posebna priča. Videli smo da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike" rece Gerson.
Malo Vam je slaba matematika gospodine Gerson ....
-15 poena TO JE KAD IGRATE U PIONIRU PRED 10.000 GRAOBARA STO ZNACI -38 PRED 25.000 GROBARA.
Uostalom uvericete se uskoro !!

PARTIZAN>makabi

pre 14 godina

Pa da su bile normalne sudije dobili bi bar 5 tehnickih zbog onakvog ponasanja, a slobodnih bacanja je bilo malo s obzirom na divljacku odbranu Makabija.. PS: promasili smo cak 10 slobodnih bacanja + izgubljene lopte, popravljamo to u Beogradu i putujemo za Pariz :)

narbon

pre 14 godina

Obicno ti koji su tako prepotentni, bezobrazni i lukavi na kraju ispastaju, a takvi su im i trener i igraci. S druge strane, nasi dobri momci i Dulence ce imati iza sebe preko 8 miliona ljudi i preko 22.000 grobara u areni. Nadam se da ce to biti dovoljno da slomimo ove napaljene ulicare!

grobar 100%

pre 14 godina

Neka grmi,nek se trese parket,nek se krv u zilama zaledi...Barca,Olympiakos,Efes su mnogo bolje ekipe pa smo ih pobedili,a ovi zutaci ce izgoreti u grotlu Arene...ne zaboravite,mi smo svoj fond od dve izgubljene kod kuce ispunili ove sezone!!!!

statistika

pre 14 godina

Joooooooooooj Pini ,Pini , jos ne znate sta vas ceka u Areni !!!
Ne moze to da se dozivi u Nokia areni , ovde ljudi navijaju za svoj klub bez toga da im se prethodno salju SMS!!!!

zvezda-zivot

pre 14 godina

Napokon neko normalan da se nadje i kaze... A onaj se zali kako su ih igraci Makabija prebili na terenu, znaci smejurija... Pa koga bi Partizan pobedio da da se njihovi igraci bukvalno ne rvu po terenu...

Unknown19G70

pre 14 godina

Da li oni znaju gde dolaze?!

Mnogo nas prozivaju, kao sinoc ubise nase igrace, i ovaj zna se ko je gazda u kuci, a uzeli im jednu pobedu.. samo nas vi motivisite :))

kuzman

pre 14 godina

Treba biti pametan i ne nasedati na provokacije ocigledno da Gerson dobro poznaje nas mentalitet i upravo ide na tu loptu.Zalosno je sto su ovakve stvari odnosno pritisak na sudije,protivnicke igrace,navijace postale sastavni deo jedne utakmice.

Zena me je aston vila

pre 14 godina

Jadno. Bolje da je uperio strelice sa nekim sedativom ka svojim igracima koji su blago receno divljacki nastrojeni i slobodno mogu reci zeljni osvete. Kada se neko tako ponasa i oseca, ne zasluzuje epitet profesionalnog a ni bilo kakvog sportiste. Vise nego prostacko ponasanje. Mogu osvojiti i 1000 euroleague-i, dzaba im je. Neke stvari su bitnije od igre, kosarka i jeste.

Djera

pre 14 godina

Pa onog sto je htio da udari Robertsa, trebalo ga je iskljuciti do kraja utakmica, a svirali su obican faul. Onaj ko nije gledao utakmicu, a procita ovu izjavu rekao bi da je Makabi igrao tako njezno.

Paspalj

pre 14 godina

Pa da postoji bar neko u toj tvojoj ekipi koji moze da cuva Marica, mozda i ne bi sutirali toliko slobodnjaka.

Inace, bas volim kada se prema nama ophode kao prema velikanu. Uvek zanemaruju da je nas budzet bar oko 10 puta manji od njihovog. Gledajuci finasnije, to je kao kada bi se mi do daske isprimali protiv Vizure ili ne znam ni ja nekih ekipa iz domaceg prvenstva DA IM POKAZEMO KO JE GAZDA(postujem ja te nase klubove, da ne bude zabune) Pa zamislite da se nasi igraci u tim duelima ponasaju kao Anderson i ekipa.

To njihovo ponasanje je samo dokaz da nas se PLASE!

I meni su obecali igraci da ce biti 3-1

pre 14 godina

Sta reci kada neko spadne ovako nisko...Hmmm Mislim da je ovo unapred opravdanje za poraz od doticnog "strucnjaka"
Tipicno ponasanje njegove nacije..
Pokazace tebi DUSKO koje MUSKO...

chaki

pre 14 godina

Samo zbog ovih izjava bih voleo da vas skroz satremo...Covece ti ne znas sta pricas...A vas kao nisu htele trojke u oba meca...Steta sto nemamo tripka da ti objasni neke stvari :))))

debeli ljudi su puni sebe

pre 14 godina

Ovaj je isti kao i Vujosevic, sudije mu krive uvek za sve, lepo priprema teren, nema sta, ali kako je stariji od Vujosevica, bice da je ipak ovaj nas ucio od njega te sitne podlosti, pih mrzim ih \bog ovakvih izjava, ali kako ni vas ne volim bas me briga ko ce dalje...

Aleksa

pre 14 godina

Videh mu sinoc strah u oku na 5 min do kraja i + 15 za njih, neprocenjivo.

Moram da napisem jos po nesto, igraci Makabija su mi sinoc licila na one namazane matore basketase vec pomalo olinjale sa po 10 sezona na "lokalnom" terenu koji kapiraju da su dosli neki klinci i hoce da im otmu "teren". Sada je na Dusku Vujosevicu, Saletu Danilovicu i ostalim legendama(Djordjevic,Divac,Palja...) da nasim malcima (Veseli, Bane, Aljosa...) objasne kako se to radi smekerski bez pesnica u ledja kao onaj kreten.
Elem, meso u meso pa sta bude, vec ste sampioni!!!!

,,nije Mirko budala''

pre 14 godina

,, Pini Gerson priprema teren...'' !? Pa zna covek sa kim ima posla...a kad to isto i sto puta gore radi ,,gospodin sudije nas uvek kradu i uvek je Zvezda kriva za sve'' onda ne pisete da se vrsi pritisak i priprema teren !? Verovatno ce Gerson da dodje ovde i da mirno gleda kako ovaj divlja pored aut linije !?

MILAN

pre 14 godina

ovde će sudije da ih šalju 60 puta na liniju bacanja ... vi napravite na Mariću 20 prekršaja i uz procenat ubačenih bacanja od 20 % ... nema razloga za nerviranje

Иван-Ниш

pre 14 godina

Боље размисли какав те дочек навијача чека. Тебе, Андерсона, Перкинса а посебно Пнинија.

Gaby

pre 14 godina

zbog ovoh odvratno arogantnog coveka i njegovih narcisoidnih igraca, poceo sam da zalim sto ne igramo u Pioniru..eh samo kad se setim Brselone i onog gubljenja iste na pocetku utakmice,sta bi tek bilo sa ovim prepotentnim indijancima..hajdemo da Arena grmi jos jace i bolje..i nadam se da u Arenu nece doci dosta pozera koji ne znaju ni jednu pesmu,koji ne mogu da pomognu ni dlanovima jer su im ruke zauzete sa mobilnim telefonima,i koji ce doci tu samo da bi bili vidjeni i mogli da se pohvale da su bili na najvecem spektaklu ikad vidjenim u Srbiji ..

Andreas

pre 14 godina

Gospodine Gershon, zaboravili ste da se oprostite od publike u "NOKIA Areni". To bi bilo to za ovu sezonu. Ne znam zasto se covek Vaseg renomea "hvata" za sudjenje. Znate i sami da je odnos moci i uticaja u evropskoj kosarci takav da moze da bude samo na stetu Partizana.

grobari pinosava

pre 14 godina

U pravu je Gerson potpuno!
Mnogo su sudije navlacili za partizan, moramo to priznati bili mi grobari ili ne!
To je dokaz da rastemo kao tim i da sudije sada drugacije gledaju na nas

Marija

pre 14 godina

Ne boj se Geršone, bice bacanja za Partizan prepolovljena, jer tvoje NBA razmažene zvezdice u sred BG nećete smeti ni da šušnu!!!!!

Preljub

pre 14 godina

Potpuno je prirodno sto Gerson daje ovakve komentare pred dolazak u Beograd. Ono sto, medjutim, treba njega da brine (a nas da raduje) jeste cinjenica da Makabi sa svojom run&gun filozofijom kosarke u napadu (Partizan ce tesko ponoviti onako losih 25 minuta u odbrani kao sinoc)nece bas najbolje da prodje u Areni. Ipak je kosarka timska i misaona igra (rece neko :))... Ovoga se i Gerson sigurno pribojava. Partizan je kod kuce dobijao kudikamo bolje odbrambene ekipe od Makabija. Zao mi je sto se ne igra u Pioniru, jer bi u onakvom grotlu sanse Makabija bile mnogo manje.
Mada, vise od 20 000 najviaca na jednom mestu ne bi trebalo da raduje Izraelce.
Sve u svemu, ovo je za nas velika sansa - i ja bih voleo da do Pariza nastavim da sanjam san u kome je sistem zasnovan na radu, predanosti zajednistvu igraca, trenera i ostalih u klubu uz bezgranicnu ljubav i odanost navijaca kakvi se retko srecu moze da nadvlada milionske budzete, individualni kvalitet, nadobudnost i osionost (cisto da se zna, ova dva epiteta dodeljujem igracima i treneru Makabija - ostalim ekipama sa kojima smo igrali ove godine KAPA DOLE!.
A ako dodjemo do Pariza - onda je sve moguce. A i da ne dodjemo, sve da nas Makabi i dobije na kraju ove serije - ono sto nam Dule Vujosevic i KK Partizan daju sve ove godine je neprocenjivo i mnogo je vise od trcanja sa jedne na drugu stranu terena i teznje de se lopta probaci kroz obruc...

Zhhika

pre 14 godina

Mislio sam da se neće naći tim koji će mi biti odvratniji od Barselone nakon one žalbe, ali ovi su toliko podmukli i prljavi da je to strašno.Sad mi je pogotovo žao što se ne igra u Pioniru,takva bi atmosfera bila da sam ubedjen da bismo relativno lako dobili obe utakmice.Ovako mi samo ostaje da apelujem na braću grobare koji će biti sa mnom u Areni da urlaju svih 2x40 minuta i da im već na samom početku stavimo do znanja da nemaju šta da traže.

"MA STA TO BI?"

pre 14 godina

Ne,kod nas cete VI imati 40 bacanja! aa Mi cemo pobediti 20 razlike! OBA PUTA!!
Jako si ti pametan trener...ni pola od naseg Duska!
Ja nazalost necu biti u areni!! Ali porucujem svim grobarima,da ih nateraju da zapuse usi! I da ne vredjaju na rasnoj osnovi njihove crnce,jer to oni i prizeljkuju! verovali ili ne...
AJMO CRNO-BELI!!!

Вук ПФК

pre 14 godina

Види да можемо да их избацимо и одмах је кренуо да трује јавност.Како га није срамота да то ради!Не може на поштено да нас добије,па гледа на кварно!

Krle

pre 14 godina

hehehehe pa oni nisu ni svesni koliko nama pomazu! Svojim izjavama sve vise dizu tenziju i voljni momenat kod nas ( navijaca ) a verujem i kod igraca. Samo vi budite stari dobri Srpski inat, jaoj sta ce da vas snadje :) Ako nastave ovim tempom, imaju i one obicne simpatizere da pretvore u najvatrenije navijace :):) JAOJ JEDVA CEKAM UTORAK!!! JAOJ KOJE CE DRANJE DA BUDE!!!

Michael Jeffrey Jordan 009

pre 14 godina

Pa Pini je trebao za onu pesnicu Robertsu momentalno da dobije iskljucenje. Marica su sudije presekle sa dva faula u napadu koje su samo oni videli.Kad se lomio rezultat oko rezultata 34:32 tri-cetri prvokacije i prekida,najvise Andersona.Ulazak njihovog predsednika na teren i jos jedan pritisak. Kako ste igrali "super-agresivno" i prljavo,to su videli svi,samo se nadam da ce Dule zrtvovati najbrzeg igraca da juri i prvocira po celom terenu Andersona.I da svi igraci uzmu cas glume od Divca kako se pada i na najmanji kontakt,Veseli i Roberts imaju milion razloga da im proradi srpski inat iako nisu Srbi.

Radoni

pre 14 godina

"Brine me jedino koliko će biti zaštićeni, jer ako su ih ovde slali na slobodna bacanja 40 puta, šta će se dešavati tek u Beogradu?"

U Beogradu će vas prosuti. Sve naj!

Igor_KM

pre 14 godina

Slali su ih cak 40 puta na slobodna bacanja, pa od onolikog udaranja ne znam sta je ocekivao trener Makabija!?A sto se tice ponasanja igraca Makabija onakvo ponasanje i bezobrazluk samo govori kakvi su ljudi!

marsupilami

pre 14 godina

Prisetite se samo izjava Fila Džeksona posle 3.utakmice one čuvena serije i vodjstva Kingsa od 2:1. Naša sreća pa nam na klupi ne sedi Rik Adelman

Igraj igraj igraj

pre 14 godina

Nase igrace su slali 40 puta na slobodna bacanja zato sto su njihovi odlucili da igraju ragbi a ne kosarku. Jedva cekam onog Pninija u Beogradu!

bojan pfc

pre 14 godina

partizan nije imao dobar procenat suta kao u prvoj!A makabi je imao i u prvoj i drugoj,u areni videcemo kakav sut imaju izralci!Zao mi je zbog ljudi koji mrze partizan jer neznaju sta je radost!Srecom ja znam sta je radost(Partizan samo jedan).

srdjan

pre 14 godina

Ajmo GROBARI,napravite takvu atmosferu da im kolena klecaju kad izadju na teren,da grmi Arena svih 40 minuta,da im se vrati za ovo vredjanje,udaranje,gadjanje nasih igraca i klupe.Bezobrazni su mnogo svi njihovi igraci,pogotovu onaj Anderson,a i trener je vec poceo da vrsi pritisak na sudije jer zna da se nece lepo provesti na nasem terenu.Srcem uz CRNO-BELE DO SAMOG KRAJA!!!

ajme...

pre 14 godina

Gerson je legenda,malo provocira ali takav je lik.

Nego sta ja vama jos davno rekoh?
Rekao sam da je Real prvi favorit za osvajanje Eurolige i da Barca nema ozbiljnih izgleda u tim dvobojima.
Mnogi su mi odgovorili kako Real nema sanse:))

Slusajte ljudi mene,pa ja sam diplomirao na temu 'europska klupska kosarka'!
Ja poznam europsku klupsku kosarku vise nego vas 870 zajedno!!

Real ce prosetati do nove titule

ja

pre 14 godina

Kakvo vas sudjenje ocekuje ? Pa recimo uopste ne dobro po vas...

Sta ti mislis da je Partizan neki klub od juce a ? Na sve nacine pokusavate da nas isprovocirate i zato bolje se ti brini kako ce publika da vas doceka nego sudije.

Partizan je ime u evropskoj kosarci i sudije ce navlaciti na nasu stranu pogotovu kod kuce. Zaustaviti Andersona i Blutentala i uradili smo 80% posla...

Анонимус

pre 14 godina

Дуле, он то видео од тебе, жали се на суце...
Ајој туго.
Ај нек вам је са срећом у Арени.

Aleksa

pre 14 godina

Videh mu sinoc strah u oku na 5 min do kraja i + 15 za njih, neprocenjivo.

Moram da napisem jos po nesto, igraci Makabija su mi sinoc licila na one namazane matore basketase vec pomalo olinjale sa po 10 sezona na "lokalnom" terenu koji kapiraju da su dosli neki klinci i hoce da im otmu "teren". Sada je na Dusku Vujosevicu, Saletu Danilovicu i ostalim legendama(Djordjevic,Divac,Palja...) da nasim malcima (Veseli, Bane, Aljosa...) objasne kako se to radi smekerski bez pesnica u ledja kao onaj kreten.
Elem, meso u meso pa sta bude, vec ste sampioni!!!!

сссс

pre 14 godina

Napokon neko normalan da se nadje i kaze... A onaj se zali kako su ih igraci Makabija prebili na terenu, znaci smejurija... Pa koga bi Partizan pobedio da da se njihovi igraci bukvalno ne rvu po terenu...
(zvezda-zivot, 26. mart 2010 14:24)
Види овако дечко.Ја исто као и ти навијам за Звезду и могу да ти кажем да сам баш у фазону :звезда је живот -све остало су ситнице али веруј ми да си ми се смучио са овим својим ЈАДНИМ коментаром.Не ради се шабане овде о нашем првенству овде се ради о утакмици СРПСКОГ клуба и иако је то партизан наш најљући ривал-то је клуб из СРБИЈЕ који се бори за нашу земљу.Какав би ја то био човек-смрад да навијам сад за те из Израела.Кад си већ толико јадан-бар се не јављај и не срамоти нас нормалне навијаче звезде.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Боље размисли какав те дочек навијача чека. Тебе, Андерсона, Перкинса а посебно Пнинија.

I meni su obecali igraci da ce biti 3-1

pre 14 godina

Sta reci kada neko spadne ovako nisko...Hmmm Mislim da je ovo unapred opravdanje za poraz od doticnog "strucnjaka"
Tipicno ponasanje njegove nacije..
Pokazace tebi DUSKO koje MUSKO...

Preljub

pre 14 godina

Potpuno je prirodno sto Gerson daje ovakve komentare pred dolazak u Beograd. Ono sto, medjutim, treba njega da brine (a nas da raduje) jeste cinjenica da Makabi sa svojom run&gun filozofijom kosarke u napadu (Partizan ce tesko ponoviti onako losih 25 minuta u odbrani kao sinoc)nece bas najbolje da prodje u Areni. Ipak je kosarka timska i misaona igra (rece neko :))... Ovoga se i Gerson sigurno pribojava. Partizan je kod kuce dobijao kudikamo bolje odbrambene ekipe od Makabija. Zao mi je sto se ne igra u Pioniru, jer bi u onakvom grotlu sanse Makabija bile mnogo manje.
Mada, vise od 20 000 najviaca na jednom mestu ne bi trebalo da raduje Izraelce.
Sve u svemu, ovo je za nas velika sansa - i ja bih voleo da do Pariza nastavim da sanjam san u kome je sistem zasnovan na radu, predanosti zajednistvu igraca, trenera i ostalih u klubu uz bezgranicnu ljubav i odanost navijaca kakvi se retko srecu moze da nadvlada milionske budzete, individualni kvalitet, nadobudnost i osionost (cisto da se zna, ova dva epiteta dodeljujem igracima i treneru Makabija - ostalim ekipama sa kojima smo igrali ove godine KAPA DOLE!.
A ako dodjemo do Pariza - onda je sve moguce. A i da ne dodjemo, sve da nas Makabi i dobije na kraju ove serije - ono sto nam Dule Vujosevic i KK Partizan daju sve ove godine je neprocenjivo i mnogo je vise od trcanja sa jedne na drugu stranu terena i teznje de se lopta probaci kroz obruc...

Igor_KM

pre 14 godina

Slali su ih cak 40 puta na slobodna bacanja, pa od onolikog udaranja ne znam sta je ocekivao trener Makabija!?A sto se tice ponasanja igraca Makabija onakvo ponasanje i bezobrazluk samo govori kakvi su ljudi!

Gaby

pre 14 godina

zbog ovoh odvratno arogantnog coveka i njegovih narcisoidnih igraca, poceo sam da zalim sto ne igramo u Pioniru..eh samo kad se setim Brselone i onog gubljenja iste na pocetku utakmice,sta bi tek bilo sa ovim prepotentnim indijancima..hajdemo da Arena grmi jos jace i bolje..i nadam se da u Arenu nece doci dosta pozera koji ne znaju ni jednu pesmu,koji ne mogu da pomognu ni dlanovima jer su im ruke zauzete sa mobilnim telefonima,i koji ce doci tu samo da bi bili vidjeni i mogli da se pohvale da su bili na najvecem spektaklu ikad vidjenim u Srbiji ..

Paspalj

pre 14 godina

Pa da postoji bar neko u toj tvojoj ekipi koji moze da cuva Marica, mozda i ne bi sutirali toliko slobodnjaka.

Inace, bas volim kada se prema nama ophode kao prema velikanu. Uvek zanemaruju da je nas budzet bar oko 10 puta manji od njihovog. Gledajuci finasnije, to je kao kada bi se mi do daske isprimali protiv Vizure ili ne znam ni ja nekih ekipa iz domaceg prvenstva DA IM POKAZEMO KO JE GAZDA(postujem ja te nase klubove, da ne bude zabune) Pa zamislite da se nasi igraci u tim duelima ponasaju kao Anderson i ekipa.

To njihovo ponasanje je samo dokaz da nas se PLASE!

Michael Jeffrey Jordan 009

pre 14 godina

Pa Pini je trebao za onu pesnicu Robertsu momentalno da dobije iskljucenje. Marica su sudije presekle sa dva faula u napadu koje su samo oni videli.Kad se lomio rezultat oko rezultata 34:32 tri-cetri prvokacije i prekida,najvise Andersona.Ulazak njihovog predsednika na teren i jos jedan pritisak. Kako ste igrali "super-agresivno" i prljavo,to su videli svi,samo se nadam da ce Dule zrtvovati najbrzeg igraca da juri i prvocira po celom terenu Andersona.I da svi igraci uzmu cas glume od Divca kako se pada i na najmanji kontakt,Veseli i Roberts imaju milion razloga da im proradi srpski inat iako nisu Srbi.

narbon

pre 14 godina

Obicno ti koji su tako prepotentni, bezobrazni i lukavi na kraju ispastaju, a takvi su im i trener i igraci. S druge strane, nasi dobri momci i Dulence ce imati iza sebe preko 8 miliona ljudi i preko 22.000 grobara u areni. Nadam se da ce to biti dovoljno da slomimo ove napaljene ulicare!

sudija iz gepeka

pre 14 godina

Rece on i ovo juce:
" Domaći teren je posebna priča. Videli smo da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike" rece Gerson.
Malo Vam je slaba matematika gospodine Gerson ....
-15 poena TO JE KAD IGRATE U PIONIRU PRED 10.000 GRAOBARA STO ZNACI -38 PRED 25.000 GROBARA.
Uostalom uvericete se uskoro !!

Baki

pre 14 godina

Gospodine Gerson,
U ime svih koji navijaju za Partizan u ovoj seriji, osudjeni ste na ispadanje rezultatom 3:1 sa pravom na zalbu koju Vam moze pripremiti Barselona.

Sudija: Njegova Visost, Dusko Vujosevic
Tuzioci: 12 momaka u crno-belom
Porota: preko 22500 prisutnih u hali!

Sud se raspusta!

Zhhika

pre 14 godina

Mislio sam da se neće naći tim koji će mi biti odvratniji od Barselone nakon one žalbe, ali ovi su toliko podmukli i prljavi da je to strašno.Sad mi je pogotovo žao što se ne igra u Pioniru,takva bi atmosfera bila da sam ubedjen da bismo relativno lako dobili obe utakmice.Ovako mi samo ostaje da apelujem na braću grobare koji će biti sa mnom u Areni da urlaju svih 2x40 minuta i da im već na samom početku stavimo do znanja da nemaju šta da traže.

Andreas

pre 14 godina

Gospodine Gershon, zaboravili ste da se oprostite od publike u "NOKIA Areni". To bi bilo to za ovu sezonu. Ne znam zasto se covek Vaseg renomea "hvata" za sudjenje. Znate i sami da je odnos moci i uticaja u evropskoj kosarci takav da moze da bude samo na stetu Partizana.

kuzman

pre 14 godina

Treba biti pametan i ne nasedati na provokacije ocigledno da Gerson dobro poznaje nas mentalitet i upravo ide na tu loptu.Zalosno je sto su ovakve stvari odnosno pritisak na sudije,protivnicke igrace,navijace postale sastavni deo jedne utakmice.

Zena me je aston vila

pre 14 godina

Jadno. Bolje da je uperio strelice sa nekim sedativom ka svojim igracima koji su blago receno divljacki nastrojeni i slobodno mogu reci zeljni osvete. Kada se neko tako ponasa i oseca, ne zasluzuje epitet profesionalnog a ni bilo kakvog sportiste. Vise nego prostacko ponasanje. Mogu osvojiti i 1000 euroleague-i, dzaba im je. Neke stvari su bitnije od igre, kosarka i jeste.

Goran_Zr

pre 14 godina

Vi nam niste nista novo rekli, gosn. Gerson. Takve imamo i ovde u komsiluku. Partizan je ekipa kojoj je dosudjeno najvise faulova u Evroligi ove sezone. Kada nam dosude 40 licnih na jednoj utakmici onda je to zato sto "igramo grubu fizicku kosarku", a kada protivnik ne moze drugacije da zadrzi naseg centra neko faulom, onda smo "zasticeni kod sudija". I posle neko kaze da je nas Dule demagog...

Borkic

pre 14 godina

Ma nema bre da brines za sudjenje, mi cemo vam biti najstrasnije sudije...

P.S. Voleo bih sada da zaspim i da se probudim u utorak, jer ce ovo biti najduzi vikend u mom zivotu...

srdjan

pre 14 godina

Ajmo GROBARI,napravite takvu atmosferu da im kolena klecaju kad izadju na teren,da grmi Arena svih 40 minuta,da im se vrati za ovo vredjanje,udaranje,gadjanje nasih igraca i klupe.Bezobrazni su mnogo svi njihovi igraci,pogotovu onaj Anderson,a i trener je vec poceo da vrsi pritisak na sudije jer zna da se nece lepo provesti na nasem terenu.Srcem uz CRNO-BELE DO SAMOG KRAJA!!!

mrzim makabi

pre 14 godina

Alo bre, covek je usao na pola terena i ti pricas o sudjenju! Ma ni sudije vam nece pomoci u Areni! Videcete sta je navijanje , urlanje i fer plej!

Radoni

pre 14 godina

"Brine me jedino koliko će biti zaštićeni, jer ako su ih ovde slali na slobodna bacanja 40 puta, šta će se dešavati tek u Beogradu?"

U Beogradu će vas prosuti. Sve naj!

ja

pre 14 godina

Kakvo vas sudjenje ocekuje ? Pa recimo uopste ne dobro po vas...

Sta ti mislis da je Partizan neki klub od juce a ? Na sve nacine pokusavate da nas isprovocirate i zato bolje se ti brini kako ce publika da vas doceka nego sudije.

Partizan je ime u evropskoj kosarci i sudije ce navlaciti na nasu stranu pogotovu kod kuce. Zaustaviti Andersona i Blutentala i uradili smo 80% posla...

GROBAR PG

pre 14 godina

Ti ces videti kakvo navijanje sledi, za sve grubosti i bezobrazluk iz druge utakmice. Dolazi 23.000 Grobara, a u toj atmosferi Duletovi ratnici melju. WELCOME TO HELL, "gospodine" Gerson

fantom

pre 14 godina

Pošto nisam navijač Partizana, mislim da ću biti dovoljno objektivan.Geršon pokušava da lovi u magli, ništa drugo mu ne preostaje. Realno, neće moći da se izbore sa atmosferom u Areni, a slabiji su od crno- belih na poziciji pet. Fizički ne odaju utisak spremnije ekipe. Dakle, nema povratka serije u Tel- Aviv!!!

Veljac

pre 14 godina

Dragi forumasi,

Da li vi znate koliku platu prima Gerson od gazda Makabija?

Budite svesni da je ovo priprema terena za utakmice u Areni, ali jos vise priprema alibija pred gazdama zbog ispadanja!

Melji crno-bela masino!

Aki

pre 14 godina

I Barcelona je "neočekivano" izgubila od Partizana i još je i tražila pravdu za zelenim stolom, ali nisu igrali onako osvetnički na revanšu. Ovo je pritisak na sudije još pre mečeva u Areni. Videćemo kako će biti za vreme mečeva. Nadam se da je toliko providan i za publiku i da neće pasti na njegove provokacije. Drago mi je za Lasme-a koji je po moje jedini istinski sportista u tom timu, prava Partizanova škola.

grk

pre 14 godina

Za one udarce se salje u zatvor a ne na liniju za slobodna bacanja.I grobari zaboravite one pesmice vec od samog pocetka buka na svaku sudisku odluku kako zaboraviti onaj pokusaj ubistva sa ledje nad Robertsom.

Djera

pre 14 godina

Pa onog sto je htio da udari Robertsa, trebalo ga je iskljuciti do kraja utakmica, a svirali su obican faul. Onaj ko nije gledao utakmicu, a procita ovu izjavu rekao bi da je Makabi igrao tako njezno.

statistika

pre 14 godina

Joooooooooooj Pini ,Pini , jos ne znate sta vas ceka u Areni !!!
Ne moze to da se dozivi u Nokia areni , ovde ljudi navijaju za svoj klub bez toga da im se prethodno salju SMS!!!!

Кабуум

pre 14 godina

Ко што Ршум рече: Оловка пише, гумица брише ни у шта не веруј исувише... Кога брига шта тренер Макабија вели.

Nikola

pre 14 godina

Ma najmanje ces ti da brines za sudije. Dule je ipak deblji tako da Partizan ide na final 4! i jos nesto!
Jedini put kada Dule Vujošević nije bio u pravu je kada je pomislio da je
napravio grešku.

Tony9

pre 14 godina

1.april.2010.
Beogradska arena.
Partizan pobedjuje Maccabi i ostvaruje trecu,kljucnu pobedu i odlazi put Pariza.
U Areni se "cuju" casovi ljubavi:"Na svetu nista lepse,ne moze da postoji..".Evropa to gleda sa nevericom,igraci u crno-belom se raduju,Amerikanci pevaju pesme na SRPSKOM jeziku,...Dok negde daleko na "Brdovitom balkanu" jedan covek "trabunja" po ulicama jednog grada:
"Kaj se to desava pa kak su mogli pogodit,mi smo uspjesnija nacija,mi smo bolji,..ovo je nepravda,..ja bum se ubit aaaaa" iza njega se cuju sirene automobila hitne pomoci koja coveka s'najvecom paznjom prevoze u najblizu bolnicu,..gde je ustanovljeno da covek pati od retke i neizlecive bolesti poznate pod nazivom "Duletov sindrom",..pacijent je premesten u kliniku za dusevne bolesti gde mu se pruza potrebna nega.Mi mu zelimo brz oporavak.

E Ajme,Ajme,...ajme tebi i tebi slicnima.

Krle

pre 14 godina

hehehehe pa oni nisu ni svesni koliko nama pomazu! Svojim izjavama sve vise dizu tenziju i voljni momenat kod nas ( navijaca ) a verujem i kod igraca. Samo vi budite stari dobri Srpski inat, jaoj sta ce da vas snadje :) Ako nastave ovim tempom, imaju i one obicne simpatizere da pretvore u najvatrenije navijace :):) JAOJ JEDVA CEKAM UTORAK!!! JAOJ KOJE CE DRANJE DA BUDE!!!

"MA STA TO BI?"

pre 14 godina

Ne,kod nas cete VI imati 40 bacanja! aa Mi cemo pobediti 20 razlike! OBA PUTA!!
Jako si ti pametan trener...ni pola od naseg Duska!
Ja nazalost necu biti u areni!! Ali porucujem svim grobarima,da ih nateraju da zapuse usi! I da ne vredjaju na rasnoj osnovi njihove crnce,jer to oni i prizeljkuju! verovali ili ne...
AJMO CRNO-BELI!!!

Igraj igraj igraj

pre 14 godina

Nase igrace su slali 40 puta na slobodna bacanja zato sto su njihovi odlucili da igraju ragbi a ne kosarku. Jedva cekam onog Pninija u Beogradu!

Marija

pre 14 godina

Ne boj se Geršone, bice bacanja za Partizan prepolovljena, jer tvoje NBA razmažene zvezdice u sred BG nećete smeti ni da šušnu!!!!!

bojan pfc

pre 14 godina

partizan nije imao dobar procenat suta kao u prvoj!A makabi je imao i u prvoj i drugoj,u areni videcemo kakav sut imaju izralci!Zao mi je zbog ljudi koji mrze partizan jer neznaju sta je radost!Srecom ja znam sta je radost(Partizan samo jedan).

g4

pre 14 godina

Gersonu je Ivkovic odrzao lekcije u kvalifikacijama. Gerson van Makabija nije neki trener. Makabi ne stvara igrace vec kupuje, a Izraelska reprezentacija nema kvalitet, pa Pnini nije mogao ni u Zelezniku da prodje, ali je u Makabiju da zadovolji kvotu domacih igraca. Makabi ima budzet od 15-20 miliona, Partizan 10 puta manje. I cija je skola u tom slucaju jaca? Mozda se ispostavi da Arena nije bila najbolje resenje, jer je pritisak u Pioniru mnogo veci.

King_Kong

pre 14 godina

Cilj jeste ispunjen a u areni će se odlučiti ko će dalje,verujte neće biti majsorice.Makabi je dokazao da je velika ekipa ali u odnosu na Tau i CSKA ni približno dobra.Šanse su 50:50.Makabi bolje od ovog juče ne može a neće sigurno ovako da igraju u areni,neće smeti da divljaju i tada ćemo videti njihovo pravo lice.Ako ponove ovakve partije onda kapa dole.I ako Partizan izgubi obe utakmice a može da se desi vrlo verovatno treba pružiti maksimalnu podršku.Nije mala stvar doći među osam najboljih...

chaki

pre 14 godina

Samo zbog ovih izjava bih voleo da vas skroz satremo...Covece ti ne znas sta pricas...A vas kao nisu htele trojke u oba meca...Steta sto nemamo tripka da ti objasni neke stvari :))))

Krle

pre 14 godina

meni samo jedno nije jasno zasto vi(prvo vas 99,99% nece biti u areni,mislim na ove paljevine sa neta) mislite da prekaljanim igracima kao sto su makabijevi 20 000 hiljada navijaca(od toga 16-17000 gledalaca) praviti problem pa vrhunski igraci se "iskljuce" tako da oni uopste i neciuju navijanje kada igraju......
P.S ja sam odma nakon izvlacenja rekao da ce biti 3:2 za makabi i sada sam jos sigurniji da ce tako biti!
(sablja, 26. mart 2010 16:24)

Pogledaj prvu cetvrtinu utakmice sa Barselonom u Pioniru, pa ce ti neke stvari biti jasne. Sutirali su sa slobodnih bacanja 100%, ali iz igre nisu mogli vola da ubodu, a mnogo su iskusniji i kvalitetniji igraci od Makabijevih.

Vojkan

pre 14 godina

Nikad, ali stvarno nikad, nisam trpeo tipovi kao sto je ovaj Gerson (pa i njeogvi igraci nisu daleko). Jednostavno ta prepotentnost mi je ogavna i nadam se da ce Makabi izgubiti u Beogradu.

Pozdrav iz Praga

Kratko i jasno

pre 14 godina

"Očekujem u sledećim mečevima jednako žestoku bitku. Moramo da igramo sa istim intenzitetom i ne smemo da obraćamo pažnju na publiku i UKRADEMO POBEDU."

Sve je rečeno u ovoj rečenici. Oni se nadaju da će dobiti jednu u areni, pa da, eventualno, dobiju još jednu šansu kod kuće.

Ne obazirati se na ovakve izjave... igrači neka se koncentrišu na igru, navijači na navijanje... i pobjeda je izvjesna.

Unknown19G70

pre 14 godina

Da li oni znaju gde dolaze?!

Mnogo nas prozivaju, kao sinoc ubise nase igrace, i ovaj zna se ko je gazda u kuci, a uzeli im jednu pobedu.. samo nas vi motivisite :))

alex

pre 14 godina

pa kad ste sibali kao ludi, cudi me da nas nisu i vise puta slali na liniju slobodnih bacanja, a vama iskljucili minimum jednog igraca!! E Pini, Pini.....

Slav

pre 14 godina

Pa da li je bre on normalan!!! Ja toliko arogancije nisam nigde do sad video,pa Barca i onaj njen zalizani trener su zlatni prema ovome...Znam samo da ce u areni ako treba grlo da mi prokrvari, a nadam se da ga i drugi nece stedeti...nek osete
zutokljunci kolika je nasa snaga i sta su pravi navijaci,nek se trese arena,nek se ledi krv u njihovim zilama,nek drhte ruke i klecaju kolena,nek osete sta je parni valjak i kako gazi!!!

pi-vi gejshon

pre 14 godina

...i rekoh ja igracima - k..chite se malo dok smo jos ovde u tel avivu, u beogradu vas molim samo da ne placete kao devojchice. evo ja cu vec od danas da pocnem da to radim za vas, samo nemojte vi da brukate ponos nacije...ako budete mogli da izdrzite, molim vas.

pirke

pre 14 godina

Jooo…oo j Pini ,Pini , jos ne znate sta vas ceka u Areni !!!
Ne moze to da se dozivi u Nokia areni , ovde ljudi navijaju za svoj klub bez toga da im se prethodno salju SMS!!!!
(statistika, 26. mart 2010 14:04)

Covece, jel si ti hteo time da kazes da im uprava salje SMS da bi dosli na utakmicu!? Kako jadno, sazaljevam ih, ali prvo da ih oderemo!

PARTIZAN>makabi

pre 14 godina

Pa da su bile normalne sudije dobili bi bar 5 tehnickih zbog onakvog ponasanja, a slobodnih bacanja je bilo malo s obzirom na divljacku odbranu Makabija.. PS: promasili smo cak 10 slobodnih bacanja + izgubljene lopte, popravljamo to u Beogradu i putujemo za Pariz :)

Вук ПФК

pre 14 godina

Види да можемо да их избацимо и одмах је кренуо да трује јавност.Како га није срамота да то ради!Не може на поштено да нас добије,па гледа на кварно!

Bojan

pre 14 godina

ovo su tako smesne igrice da je to neverovatno... ali to znaci da znaju da ne mogu da nas dobiju nego moraju da izjavljuju gluposti kao da su nasi igraci od juce... ovo ce samo da iznervira grobare i 22000 ljudi, ima takva buka da bude da se nece cuti nista, ima kosevi da se tresu... samo sto su nasi igraci navikli na to :D, i kazem da nam je makabi najbolji protivnik koga smo mogli da dobijemo u F8, jer oni jos ne znaju sta ih ceka, nisu ni svesni...

Driven

pre 14 godina

Gersone,

ti i ovi tvoji puleni se van parketa, a oni na njemu, ponasate kao uplasena zver u kavezu !!!

Ali nema veze, cika Dule spremio anesteziju ... da ne boli

Toki

pre 14 godina

Pa malo ste se zaneli, nije vam Beograd i Arena Amerika da mozete da kupite sve vasim novcem!
Bas me zanima da li cete objaviti ovaj komentar!?

PetarBozic

pre 14 godina

Ne bih da budem nepristojan,ali Pini,ukratko-kad dodjete ovde je....mo vam m...r.Ukratko. OOOOO,MI ZA TEBE ZIVIMO,AJDE INDIJANCE OVE ZAJEDNO DA JE..MO

sumskijazavac@gmail.com

pre 14 godina

Sta prica gluposto ovaj Gerson, 40 puta su sudije slale igrace Partizana na slobodna bacanja, pa i to je bilo malo kao su grubo igrali igraci makabija, onaj pnini pesnicom zaustavlja Robertsa, Maricu pod kosem samo sto ne pocnu da lome ruke i on se jos zali na sudije!!!! nadam se da ce imati docek u areni kakav zasluzuje.

Janjic BB

pre 14 godina

Ovaj nije svestan gde dolazi...kad dodje u vulkan od 23000 grobara koji je tek proradio, gutace knedle i nece mu pasti na pamet da indirektno proziva Partizan i grobare.Nas u Beogradu mogu jedino CSKA, Barselona i PAO da dobiju....niko vise...pogotovo u ovoj fazi takmicenja!!!Ocekujem kao i svi korektno sudjenje i odlazak u Pariz iz svoje prestonice.NAPRED PARTIZAN!!!

grobar 100%

pre 14 godina

Neka grmi,nek se trese parket,nek se krv u zilama zaledi...Barca,Olympiakos,Efes su mnogo bolje ekipe pa smo ih pobedili,a ovi zutaci ce izgoreti u grotlu Arene...ne zaboravite,mi smo svoj fond od dve izgubljene kod kuce ispunili ove sezone!!!!

ajme...

pre 14 godina

Gerson je legenda,malo provocira ali takav je lik.

Nego sta ja vama jos davno rekoh?
Rekao sam da je Real prvi favorit za osvajanje Eurolige i da Barca nema ozbiljnih izgleda u tim dvobojima.
Mnogi su mi odgovorili kako Real nema sanse:))

Slusajte ljudi mene,pa ja sam diplomirao na temu 'europska klupska kosarka'!
Ja poznam europsku klupsku kosarku vise nego vas 870 zajedno!!

Real ce prosetati do nove titule

pokri se usima

pre 14 godina

(Josip Smodej, 26. mart 2010 14:09)

cigani pricaju nesto o sudjenju......ahahahahahha
nego da niste izveli koji penal ovih dana?????

Nazad na temu igajte samo muski i junacki kao do sad i nebojimo se nikog na nasem terenu........

debeli ljudi su puni sebe

pre 14 godina

Ovaj je isti kao i Vujosevic, sudije mu krive uvek za sve, lepo priprema teren, nema sta, ali kako je stariji od Vujosevica, bice da je ipak ovaj nas ucio od njega te sitne podlosti, pih mrzim ih \bog ovakvih izjava, ali kako ni vas ne volim bas me briga ko ce dalje...

marsupilami

pre 14 godina

Prisetite se samo izjava Fila Džeksona posle 3.utakmice one čuvena serije i vodjstva Kingsa od 2:1. Naša sreća pa nam na klupi ne sedi Rik Adelman

rodjen da peca, nateran da radi

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali stvarno zelim da ih RAZBIJETE. Kakva je to izjava kao treba da opravdaju 20 razlike.
MA NEMOJTE KASTI

Анонимус

pre 14 godina

Дуле, он то видео од тебе, жали се на суце...
Ајој туго.
Ај нек вам је са срећом у Арени.

moles021

pre 14 godina

Naravno kad DK i igraći Pertizana pljuju po sudijama, to je OK.
Ali kad Izraelski trener kaže bilo šta, to su "suptilne igre".
Ako je i od vas, mnogo je.

MILAN

pre 14 godina

ovde će sudije da ih šalju 60 puta na liniju bacanja ... vi napravite na Mariću 20 prekršaja i uz procenat ubačenih bacanja od 20 % ... nema razloga za nerviranje

zvezda-zivot

pre 14 godina

Napokon neko normalan da se nadje i kaze... A onaj se zali kako su ih igraci Makabija prebili na terenu, znaci smejurija... Pa koga bi Partizan pobedio da da se njihovi igraci bukvalno ne rvu po terenu...

grobari pinosava

pre 14 godina

U pravu je Gerson potpuno!
Mnogo su sudije navlacili za partizan, moramo to priznati bili mi grobari ili ne!
To je dokaz da rastemo kao tim i da sudije sada drugacije gledaju na nas

,,nije Mirko budala''

pre 14 godina

,, Pini Gerson priprema teren...'' !? Pa zna covek sa kim ima posla...a kad to isto i sto puta gore radi ,,gospodin sudije nas uvek kradu i uvek je Zvezda kriva za sve'' onda ne pisete da se vrsi pritisak i priprema teren !? Verovatno ce Gerson da dodje ovde i da mirno gleda kako ovaj divlja pored aut linije !?

milenko

pre 14 godina

To sto ovaj prosecan trener lupeta ne moze se svrstati u rubriku PRITISCI,nego u rubriku VALJAM GLUPOSTI.Pa da je onaj Pnini pogodio Robertsa kroseom,kao sto je hteo ,mislim da bi nas centar pao u nesvjest.

sablja

pre 14 godina

meni samo jedno nije jasno zasto vi(prvo vas 99,99% nece biti u areni,mislim na ove paljevine sa neta) mislite da prekaljanim igracima kao sto su makabijevi 20 000 hiljada navijaca(od toga 16-17000 gledalaca) praviti problem pa vrhunski igraci se "iskljuce" tako da oni uopste i neciuju navijanje kada igraju......
P.S ja sam odma nakon izvlacenja rekao da ce biti 3:2 za makabi i sada sam jos sigurniji da ce tako biti!

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Pa batice s'obzirom sta radimo u poslednjih nekoliko godina i logicno je da nam sudije pomognu,ipak treba da se zna ko je veci (COJKO, 26. mart 2010 13:40)
Alo probudi se, sanjas.
MAKABI je 5 puta bio Evropski sampion, imaju i Interkontinentalni kup !
Vi nemate 5 domacih kupova !
Svako poredjenje je neukusno i degutantno..

Mladen-Nis

pre 14 godina

Mozda cu malo skrenuti sa teme..ali sitna peckanja nekog tamo trenera koji se zali na "mali" budzet i nisu za pricu..Ono sto bih voleo da cujem je misljenje drugih dali je Arena bila bas pravo resenje..fininsijski naravno DA .. ali celokupno gledano ??

boris

pre 14 godina

to je grupa ne stabilnih amera koji trce i sutiraju...treba ih STISNUTI...salim se dobri su ali drugi deo mene tako misli...bice sve dobro samo hrabro mi vas volimo..

stojan

pre 14 godina

u prvoj cetvrtini vujosevic prilazi sudiji,vredja ga i psuje,da bi taj sudija u sledecim napadu svirao raspolozenom fisheru nepostojeci faul nad maricom i tako ga izbacuje iz igre.partizan igra prljavo,i kad pobede i najslabiji nba tim nek se jave...

ajme...

pre 14 godina

Gerson je legenda,malo provocira ali takav je lik.

Nego sta ja vama jos davno rekoh?
Rekao sam da je Real prvi favorit za osvajanje Eurolige i da Barca nema ozbiljnih izgleda u tim dvobojima.
Mnogi su mi odgovorili kako Real nema sanse:))

Slusajte ljudi mene,pa ja sam diplomirao na temu 'europska klupska kosarka'!
Ja poznam europsku klupsku kosarku vise nego vas 870 zajedno!!

Real ce prosetati do nove titule

zvezda-zivot

pre 14 godina

Napokon neko normalan da se nadje i kaze... A onaj se zali kako su ih igraci Makabija prebili na terenu, znaci smejurija... Pa koga bi Partizan pobedio da da se njihovi igraci bukvalno ne rvu po terenu...

moles021

pre 14 godina

Naravno kad DK i igraći Pertizana pljuju po sudijama, to je OK.
Ali kad Izraelski trener kaže bilo šta, to su "suptilne igre".
Ako je i od vas, mnogo je.

sablja

pre 14 godina

meni samo jedno nije jasno zasto vi(prvo vas 99,99% nece biti u areni,mislim na ove paljevine sa neta) mislite da prekaljanim igracima kao sto su makabijevi 20 000 hiljada navijaca(od toga 16-17000 gledalaca) praviti problem pa vrhunski igraci se "iskljuce" tako da oni uopste i neciuju navijanje kada igraju......
P.S ja sam odma nakon izvlacenja rekao da ce biti 3:2 za makabi i sada sam jos sigurniji da ce tako biti!

debeli ljudi su puni sebe

pre 14 godina

Ovaj je isti kao i Vujosevic, sudije mu krive uvek za sve, lepo priprema teren, nema sta, ali kako je stariji od Vujosevica, bice da je ipak ovaj nas ucio od njega te sitne podlosti, pih mrzim ih \bog ovakvih izjava, ali kako ni vas ne volim bas me briga ko ce dalje...

grobari pinosava

pre 14 godina

U pravu je Gerson potpuno!
Mnogo su sudije navlacili za partizan, moramo to priznati bili mi grobari ili ne!
To je dokaz da rastemo kao tim i da sudije sada drugacije gledaju na nas

,,nije Mirko budala''

pre 14 godina

,, Pini Gerson priprema teren...'' !? Pa zna covek sa kim ima posla...a kad to isto i sto puta gore radi ,,gospodin sudije nas uvek kradu i uvek je Zvezda kriva za sve'' onda ne pisete da se vrsi pritisak i priprema teren !? Verovatno ce Gerson da dodje ovde i da mirno gleda kako ovaj divlja pored aut linije !?

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Pa batice s'obzirom sta radimo u poslednjih nekoliko godina i logicno je da nam sudije pomognu,ipak treba da se zna ko je veci (COJKO, 26. mart 2010 13:40)
Alo probudi se, sanjas.
MAKABI je 5 puta bio Evropski sampion, imaju i Interkontinentalni kup !
Vi nemate 5 domacih kupova !
Svako poredjenje je neukusno i degutantno..

Анонимус

pre 14 godina

Дуле, он то видео од тебе, жали се на суце...
Ајој туго.
Ај нек вам је са срећом у Арени.

MILAN

pre 14 godina

ovde će sudije da ih šalju 60 puta na liniju bacanja ... vi napravite na Mariću 20 prekršaja i uz procenat ubačenih bacanja od 20 % ... nema razloga za nerviranje

I meni su obecali igraci da ce biti 3-1

pre 14 godina

Sta reci kada neko spadne ovako nisko...Hmmm Mislim da je ovo unapred opravdanje za poraz od doticnog "strucnjaka"
Tipicno ponasanje njegove nacije..
Pokazace tebi DUSKO koje MUSKO...

сссс

pre 14 godina

Napokon neko normalan da se nadje i kaze... A onaj se zali kako su ih igraci Makabija prebili na terenu, znaci smejurija... Pa koga bi Partizan pobedio da da se njihovi igraci bukvalno ne rvu po terenu...
(zvezda-zivot, 26. mart 2010 14:24)
Види овако дечко.Ја исто као и ти навијам за Звезду и могу да ти кажем да сам баш у фазону :звезда је живот -све остало су ситнице али веруј ми да си ми се смучио са овим својим ЈАДНИМ коментаром.Не ради се шабане овде о нашем првенству овде се ради о утакмици СРПСКОГ клуба и иако је то партизан наш најљући ривал-то је клуб из СРБИЈЕ који се бори за нашу земљу.Какав би ја то био човек-смрад да навијам сад за те из Израела.Кад си већ толико јадан-бар се не јављај и не срамоти нас нормалне навијаче звезде.

pokri se usima

pre 14 godina

(Josip Smodej, 26. mart 2010 14:09)

cigani pricaju nesto o sudjenju......ahahahahahha
nego da niste izveli koji penal ovih dana?????

Nazad na temu igajte samo muski i junacki kao do sad i nebojimo se nikog na nasem terenu........

Andreas

pre 14 godina

Gospodine Gershon, zaboravili ste da se oprostite od publike u "NOKIA Areni". To bi bilo to za ovu sezonu. Ne znam zasto se covek Vaseg renomea "hvata" za sudjenje. Znate i sami da je odnos moci i uticaja u evropskoj kosarci takav da moze da bude samo na stetu Partizana.

narbon

pre 14 godina

Obicno ti koji su tako prepotentni, bezobrazni i lukavi na kraju ispastaju, a takvi su im i trener i igraci. S druge strane, nasi dobri momci i Dulence ce imati iza sebe preko 8 miliona ljudi i preko 22.000 grobara u areni. Nadam se da ce to biti dovoljno da slomimo ove napaljene ulicare!

Baki

pre 14 godina

Gospodine Gerson,
U ime svih koji navijaju za Partizan u ovoj seriji, osudjeni ste na ispadanje rezultatom 3:1 sa pravom na zalbu koju Vam moze pripremiti Barselona.

Sudija: Njegova Visost, Dusko Vujosevic
Tuzioci: 12 momaka u crno-belom
Porota: preko 22500 prisutnih u hali!

Sud se raspusta!

"MA STA TO BI?"

pre 14 godina

Ne,kod nas cete VI imati 40 bacanja! aa Mi cemo pobediti 20 razlike! OBA PUTA!!
Jako si ti pametan trener...ni pola od naseg Duska!
Ja nazalost necu biti u areni!! Ali porucujem svim grobarima,da ih nateraju da zapuse usi! I da ne vredjaju na rasnoj osnovi njihove crnce,jer to oni i prizeljkuju! verovali ili ne...
AJMO CRNO-BELI!!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Боље размисли какав те дочек навијача чека. Тебе, Андерсона, Перкинса а посебно Пнинија.

grk

pre 14 godina

Za one udarce se salje u zatvor a ne na liniju za slobodna bacanja.I grobari zaboravite one pesmice vec od samog pocetka buka na svaku sudisku odluku kako zaboraviti onaj pokusaj ubistva sa ledje nad Robertsom.

ja

pre 14 godina

Kakvo vas sudjenje ocekuje ? Pa recimo uopste ne dobro po vas...

Sta ti mislis da je Partizan neki klub od juce a ? Na sve nacine pokusavate da nas isprovocirate i zato bolje se ti brini kako ce publika da vas doceka nego sudije.

Partizan je ime u evropskoj kosarci i sudije ce navlaciti na nasu stranu pogotovu kod kuce. Zaustaviti Andersona i Blutentala i uradili smo 80% posla...

Zena me je aston vila

pre 14 godina

Jadno. Bolje da je uperio strelice sa nekim sedativom ka svojim igracima koji su blago receno divljacki nastrojeni i slobodno mogu reci zeljni osvete. Kada se neko tako ponasa i oseca, ne zasluzuje epitet profesionalnog a ni bilo kakvog sportiste. Vise nego prostacko ponasanje. Mogu osvojiti i 1000 euroleague-i, dzaba im je. Neke stvari su bitnije od igre, kosarka i jeste.

Igor_KM

pre 14 godina

Slali su ih cak 40 puta na slobodna bacanja, pa od onolikog udaranja ne znam sta je ocekivao trener Makabija!?A sto se tice ponasanja igraca Makabija onakvo ponasanje i bezobrazluk samo govori kakvi su ljudi!

Goran_Zr

pre 14 godina

Vi nam niste nista novo rekli, gosn. Gerson. Takve imamo i ovde u komsiluku. Partizan je ekipa kojoj je dosudjeno najvise faulova u Evroligi ove sezone. Kada nam dosude 40 licnih na jednoj utakmici onda je to zato sto "igramo grubu fizicku kosarku", a kada protivnik ne moze drugacije da zadrzi naseg centra neko faulom, onda smo "zasticeni kod sudija". I posle neko kaze da je nas Dule demagog...

g4

pre 14 godina

Gersonu je Ivkovic odrzao lekcije u kvalifikacijama. Gerson van Makabija nije neki trener. Makabi ne stvara igrace vec kupuje, a Izraelska reprezentacija nema kvalitet, pa Pnini nije mogao ni u Zelezniku da prodje, ali je u Makabiju da zadovolji kvotu domacih igraca. Makabi ima budzet od 15-20 miliona, Partizan 10 puta manje. I cija je skola u tom slucaju jaca? Mozda se ispostavi da Arena nije bila najbolje resenje, jer je pritisak u Pioniru mnogo veci.

Radoni

pre 14 godina

"Brine me jedino koliko će biti zaštićeni, jer ako su ih ovde slali na slobodna bacanja 40 puta, šta će se dešavati tek u Beogradu?"

U Beogradu će vas prosuti. Sve naj!

Preljub

pre 14 godina

Potpuno je prirodno sto Gerson daje ovakve komentare pred dolazak u Beograd. Ono sto, medjutim, treba njega da brine (a nas da raduje) jeste cinjenica da Makabi sa svojom run&gun filozofijom kosarke u napadu (Partizan ce tesko ponoviti onako losih 25 minuta u odbrani kao sinoc)nece bas najbolje da prodje u Areni. Ipak je kosarka timska i misaona igra (rece neko :))... Ovoga se i Gerson sigurno pribojava. Partizan je kod kuce dobijao kudikamo bolje odbrambene ekipe od Makabija. Zao mi je sto se ne igra u Pioniru, jer bi u onakvom grotlu sanse Makabija bile mnogo manje.
Mada, vise od 20 000 najviaca na jednom mestu ne bi trebalo da raduje Izraelce.
Sve u svemu, ovo je za nas velika sansa - i ja bih voleo da do Pariza nastavim da sanjam san u kome je sistem zasnovan na radu, predanosti zajednistvu igraca, trenera i ostalih u klubu uz bezgranicnu ljubav i odanost navijaca kakvi se retko srecu moze da nadvlada milionske budzete, individualni kvalitet, nadobudnost i osionost (cisto da se zna, ova dva epiteta dodeljujem igracima i treneru Makabija - ostalim ekipama sa kojima smo igrali ove godine KAPA DOLE!.
A ako dodjemo do Pariza - onda je sve moguce. A i da ne dodjemo, sve da nas Makabi i dobije na kraju ove serije - ono sto nam Dule Vujosevic i KK Partizan daju sve ove godine je neprocenjivo i mnogo je vise od trcanja sa jedne na drugu stranu terena i teznje de se lopta probaci kroz obruc...

Nikola

pre 14 godina

Ma najmanje ces ti da brines za sudije. Dule je ipak deblji tako da Partizan ide na final 4! i jos nesto!
Jedini put kada Dule Vujošević nije bio u pravu je kada je pomislio da je
napravio grešku.

PARTIZAN>makabi

pre 14 godina

Pa da su bile normalne sudije dobili bi bar 5 tehnickih zbog onakvog ponasanja, a slobodnih bacanja je bilo malo s obzirom na divljacku odbranu Makabija.. PS: promasili smo cak 10 slobodnih bacanja + izgubljene lopte, popravljamo to u Beogradu i putujemo za Pariz :)

Bojan

pre 14 godina

ovo su tako smesne igrice da je to neverovatno... ali to znaci da znaju da ne mogu da nas dobiju nego moraju da izjavljuju gluposti kao da su nasi igraci od juce... ovo ce samo da iznervira grobare i 22000 ljudi, ima takva buka da bude da se nece cuti nista, ima kosevi da se tresu... samo sto su nasi igraci navikli na to :D, i kazem da nam je makabi najbolji protivnik koga smo mogli da dobijemo u F8, jer oni jos ne znaju sta ih ceka, nisu ni svesni...

srdjan

pre 14 godina

Ajmo GROBARI,napravite takvu atmosferu da im kolena klecaju kad izadju na teren,da grmi Arena svih 40 minuta,da im se vrati za ovo vredjanje,udaranje,gadjanje nasih igraca i klupe.Bezobrazni su mnogo svi njihovi igraci,pogotovu onaj Anderson,a i trener je vec poceo da vrsi pritisak na sudije jer zna da se nece lepo provesti na nasem terenu.Srcem uz CRNO-BELE DO SAMOG KRAJA!!!

Paspalj

pre 14 godina

Pa da postoji bar neko u toj tvojoj ekipi koji moze da cuva Marica, mozda i ne bi sutirali toliko slobodnjaka.

Inace, bas volim kada se prema nama ophode kao prema velikanu. Uvek zanemaruju da je nas budzet bar oko 10 puta manji od njihovog. Gledajuci finasnije, to je kao kada bi se mi do daske isprimali protiv Vizure ili ne znam ni ja nekih ekipa iz domaceg prvenstva DA IM POKAZEMO KO JE GAZDA(postujem ja te nase klubove, da ne bude zabune) Pa zamislite da se nasi igraci u tim duelima ponasaju kao Anderson i ekipa.

To njihovo ponasanje je samo dokaz da nas se PLASE!

Gaby

pre 14 godina

zbog ovoh odvratno arogantnog coveka i njegovih narcisoidnih igraca, poceo sam da zalim sto ne igramo u Pioniru..eh samo kad se setim Brselone i onog gubljenja iste na pocetku utakmice,sta bi tek bilo sa ovim prepotentnim indijancima..hajdemo da Arena grmi jos jace i bolje..i nadam se da u Arenu nece doci dosta pozera koji ne znaju ni jednu pesmu,koji ne mogu da pomognu ni dlanovima jer su im ruke zauzete sa mobilnim telefonima,i koji ce doci tu samo da bi bili vidjeni i mogli da se pohvale da su bili na najvecem spektaklu ikad vidjenim u Srbiji ..

pirke

pre 14 godina

Jooo…oo j Pini ,Pini , jos ne znate sta vas ceka u Areni !!!
Ne moze to da se dozivi u Nokia areni , ovde ljudi navijaju za svoj klub bez toga da im se prethodno salju SMS!!!!
(statistika, 26. mart 2010 14:04)

Covece, jel si ti hteo time da kazes da im uprava salje SMS da bi dosli na utakmicu!? Kako jadno, sazaljevam ih, ali prvo da ih oderemo!

Aleksa

pre 14 godina

Videh mu sinoc strah u oku na 5 min do kraja i + 15 za njih, neprocenjivo.

Moram da napisem jos po nesto, igraci Makabija su mi sinoc licila na one namazane matore basketase vec pomalo olinjale sa po 10 sezona na "lokalnom" terenu koji kapiraju da su dosli neki klinci i hoce da im otmu "teren". Sada je na Dusku Vujosevicu, Saletu Danilovicu i ostalim legendama(Djordjevic,Divac,Palja...) da nasim malcima (Veseli, Bane, Aljosa...) objasne kako se to radi smekerski bez pesnica u ledja kao onaj kreten.
Elem, meso u meso pa sta bude, vec ste sampioni!!!!

GROBAR PG

pre 14 godina

Ti ces videti kakvo navijanje sledi, za sve grubosti i bezobrazluk iz druge utakmice. Dolazi 23.000 Grobara, a u toj atmosferi Duletovi ratnici melju. WELCOME TO HELL, "gospodine" Gerson

sudija iz gepeka

pre 14 godina

Rece on i ovo juce:
" Domaći teren je posebna priča. Videli smo da to nije dovoljno samo po sebi, kako u prvoj utakmici u Tel Avivu, tako i večeras u Barseloni. Ako mi u Beogradu budemo bolji za 20 poena još jednom, a njihovi navijači vrede 10 do 15 koševa, nadam se da će to biti dovoljno za naše slavlje. Nama tamo treba jedna pobeda i to od jednog poena razlike" rece Gerson.
Malo Vam je slaba matematika gospodine Gerson ....
-15 poena TO JE KAD IGRATE U PIONIRU PRED 10.000 GRAOBARA STO ZNACI -38 PRED 25.000 GROBARA.
Uostalom uvericete se uskoro !!

alex

pre 14 godina

pa kad ste sibali kao ludi, cudi me da nas nisu i vise puta slali na liniju slobodnih bacanja, a vama iskljucili minimum jednog igraca!! E Pini, Pini.....

Kratko i jasno

pre 14 godina

"Očekujem u sledećim mečevima jednako žestoku bitku. Moramo da igramo sa istim intenzitetom i ne smemo da obraćamo pažnju na publiku i UKRADEMO POBEDU."

Sve je rečeno u ovoj rečenici. Oni se nadaju da će dobiti jednu u areni, pa da, eventualno, dobiju još jednu šansu kod kuće.

Ne obazirati se na ovakve izjave... igrači neka se koncentrišu na igru, navijači na navijanje... i pobjeda je izvjesna.

pi-vi gejshon

pre 14 godina

...i rekoh ja igracima - k..chite se malo dok smo jos ovde u tel avivu, u beogradu vas molim samo da ne placete kao devojchice. evo ja cu vec od danas da pocnem da to radim za vas, samo nemojte vi da brukate ponos nacije...ako budete mogli da izdrzite, molim vas.

chaki

pre 14 godina

Samo zbog ovih izjava bih voleo da vas skroz satremo...Covece ti ne znas sta pricas...A vas kao nisu htele trojke u oba meca...Steta sto nemamo tripka da ti objasni neke stvari :))))

Вук ПФК

pre 14 godina

Види да можемо да их избацимо и одмах је кренуо да трује јавност.Како га није срамота да то ради!Не може на поштено да нас добије,па гледа на кварно!

Michael Jeffrey Jordan 009

pre 14 godina

Pa Pini je trebao za onu pesnicu Robertsu momentalno da dobije iskljucenje. Marica su sudije presekle sa dva faula u napadu koje su samo oni videli.Kad se lomio rezultat oko rezultata 34:32 tri-cetri prvokacije i prekida,najvise Andersona.Ulazak njihovog predsednika na teren i jos jedan pritisak. Kako ste igrali "super-agresivno" i prljavo,to su videli svi,samo se nadam da ce Dule zrtvovati najbrzeg igraca da juri i prvocira po celom terenu Andersona.I da svi igraci uzmu cas glume od Divca kako se pada i na najmanji kontakt,Veseli i Roberts imaju milion razloga da im proradi srpski inat iako nisu Srbi.

Krle

pre 14 godina

hehehehe pa oni nisu ni svesni koliko nama pomazu! Svojim izjavama sve vise dizu tenziju i voljni momenat kod nas ( navijaca ) a verujem i kod igraca. Samo vi budite stari dobri Srpski inat, jaoj sta ce da vas snadje :) Ako nastave ovim tempom, imaju i one obicne simpatizere da pretvore u najvatrenije navijace :):) JAOJ JEDVA CEKAM UTORAK!!! JAOJ KOJE CE DRANJE DA BUDE!!!

marsupilami

pre 14 godina

Prisetite se samo izjava Fila Džeksona posle 3.utakmice one čuvena serije i vodjstva Kingsa od 2:1. Naša sreća pa nam na klupi ne sedi Rik Adelman

statistika

pre 14 godina

Joooooooooooj Pini ,Pini , jos ne znate sta vas ceka u Areni !!!
Ne moze to da se dozivi u Nokia areni , ovde ljudi navijaju za svoj klub bez toga da im se prethodno salju SMS!!!!

Janjic BB

pre 14 godina

Ovaj nije svestan gde dolazi...kad dodje u vulkan od 23000 grobara koji je tek proradio, gutace knedle i nece mu pasti na pamet da indirektno proziva Partizan i grobare.Nas u Beogradu mogu jedino CSKA, Barselona i PAO da dobiju....niko vise...pogotovo u ovoj fazi takmicenja!!!Ocekujem kao i svi korektno sudjenje i odlazak u Pariz iz svoje prestonice.NAPRED PARTIZAN!!!

fantom

pre 14 godina

Pošto nisam navijač Partizana, mislim da ću biti dovoljno objektivan.Geršon pokušava da lovi u magli, ništa drugo mu ne preostaje. Realno, neće moći da se izbore sa atmosferom u Areni, a slabiji su od crno- belih na poziciji pet. Fizički ne odaju utisak spremnije ekipe. Dakle, nema povratka serije u Tel- Aviv!!!

Driven

pre 14 godina

Gersone,

ti i ovi tvoji puleni se van parketa, a oni na njemu, ponasate kao uplasena zver u kavezu !!!

Ali nema veze, cika Dule spremio anesteziju ... da ne boli

Marija

pre 14 godina

Ne boj se Geršone, bice bacanja za Partizan prepolovljena, jer tvoje NBA razmažene zvezdice u sred BG nećete smeti ni da šušnu!!!!!

Igraj igraj igraj

pre 14 godina

Nase igrace su slali 40 puta na slobodna bacanja zato sto su njihovi odlucili da igraju ragbi a ne kosarku. Jedva cekam onog Pninija u Beogradu!

Zhhika

pre 14 godina

Mislio sam da se neće naći tim koji će mi biti odvratniji od Barselone nakon one žalbe, ali ovi su toliko podmukli i prljavi da je to strašno.Sad mi je pogotovo žao što se ne igra u Pioniru,takva bi atmosfera bila da sam ubedjen da bismo relativno lako dobili obe utakmice.Ovako mi samo ostaje da apelujem na braću grobare koji će biti sa mnom u Areni da urlaju svih 2x40 minuta i da im već na samom početku stavimo do znanja da nemaju šta da traže.

PetarBozic

pre 14 godina

Ne bih da budem nepristojan,ali Pini,ukratko-kad dodjete ovde je....mo vam m...r.Ukratko. OOOOO,MI ZA TEBE ZIVIMO,AJDE INDIJANCE OVE ZAJEDNO DA JE..MO

Slav

pre 14 godina

Pa da li je bre on normalan!!! Ja toliko arogancije nisam nigde do sad video,pa Barca i onaj njen zalizani trener su zlatni prema ovome...Znam samo da ce u areni ako treba grlo da mi prokrvari, a nadam se da ga i drugi nece stedeti...nek osete
zutokljunci kolika je nasa snaga i sta su pravi navijaci,nek se trese arena,nek se ledi krv u njihovim zilama,nek drhte ruke i klecaju kolena,nek osete sta je parni valjak i kako gazi!!!

Кабуум

pre 14 godina

Ко што Ршум рече: Оловка пише, гумица брише ни у шта не веруј исувише... Кога брига шта тренер Макабија вели.

Tony9

pre 14 godina

1.april.2010.
Beogradska arena.
Partizan pobedjuje Maccabi i ostvaruje trecu,kljucnu pobedu i odlazi put Pariza.
U Areni se "cuju" casovi ljubavi:"Na svetu nista lepse,ne moze da postoji..".Evropa to gleda sa nevericom,igraci u crno-belom se raduju,Amerikanci pevaju pesme na SRPSKOM jeziku,...Dok negde daleko na "Brdovitom balkanu" jedan covek "trabunja" po ulicama jednog grada:
"Kaj se to desava pa kak su mogli pogodit,mi smo uspjesnija nacija,mi smo bolji,..ovo je nepravda,..ja bum se ubit aaaaa" iza njega se cuju sirene automobila hitne pomoci koja coveka s'najvecom paznjom prevoze u najblizu bolnicu,..gde je ustanovljeno da covek pati od retke i neizlecive bolesti poznate pod nazivom "Duletov sindrom",..pacijent je premesten u kliniku za dusevne bolesti gde mu se pruza potrebna nega.Mi mu zelimo brz oporavak.

E Ajme,Ajme,...ajme tebi i tebi slicnima.

kuzman

pre 14 godina

Treba biti pametan i ne nasedati na provokacije ocigledno da Gerson dobro poznaje nas mentalitet i upravo ide na tu loptu.Zalosno je sto su ovakve stvari odnosno pritisak na sudije,protivnicke igrace,navijace postale sastavni deo jedne utakmice.

bojan pfc

pre 14 godina

partizan nije imao dobar procenat suta kao u prvoj!A makabi je imao i u prvoj i drugoj,u areni videcemo kakav sut imaju izralci!Zao mi je zbog ljudi koji mrze partizan jer neznaju sta je radost!Srecom ja znam sta je radost(Partizan samo jedan).

Djera

pre 14 godina

Pa onog sto je htio da udari Robertsa, trebalo ga je iskljuciti do kraja utakmica, a svirali su obican faul. Onaj ko nije gledao utakmicu, a procita ovu izjavu rekao bi da je Makabi igrao tako njezno.

mrzim makabi

pre 14 godina

Alo bre, covek je usao na pola terena i ti pricas o sudjenju! Ma ni sudije vam nece pomoci u Areni! Videcete sta je navijanje , urlanje i fer plej!

Veljac

pre 14 godina

Dragi forumasi,

Da li vi znate koliku platu prima Gerson od gazda Makabija?

Budite svesni da je ovo priprema terena za utakmice u Areni, ali jos vise priprema alibija pred gazdama zbog ispadanja!

Melji crno-bela masino!

King_Kong

pre 14 godina

Cilj jeste ispunjen a u areni će se odlučiti ko će dalje,verujte neće biti majsorice.Makabi je dokazao da je velika ekipa ali u odnosu na Tau i CSKA ni približno dobra.Šanse su 50:50.Makabi bolje od ovog juče ne može a neće sigurno ovako da igraju u areni,neće smeti da divljaju i tada ćemo videti njihovo pravo lice.Ako ponove ovakve partije onda kapa dole.I ako Partizan izgubi obe utakmice a može da se desi vrlo verovatno treba pružiti maksimalnu podršku.Nije mala stvar doći među osam najboljih...

grobar 100%

pre 14 godina

Neka grmi,nek se trese parket,nek se krv u zilama zaledi...Barca,Olympiakos,Efes su mnogo bolje ekipe pa smo ih pobedili,a ovi zutaci ce izgoreti u grotlu Arene...ne zaboravite,mi smo svoj fond od dve izgubljene kod kuce ispunili ove sezone!!!!

sumskijazavac@gmail.com

pre 14 godina

Sta prica gluposto ovaj Gerson, 40 puta su sudije slale igrace Partizana na slobodna bacanja, pa i to je bilo malo kao su grubo igrali igraci makabija, onaj pnini pesnicom zaustavlja Robertsa, Maricu pod kosem samo sto ne pocnu da lome ruke i on se jos zali na sudije!!!! nadam se da ce imati docek u areni kakav zasluzuje.

Vojkan

pre 14 godina

Nikad, ali stvarno nikad, nisam trpeo tipovi kao sto je ovaj Gerson (pa i njeogvi igraci nisu daleko). Jednostavno ta prepotentnost mi je ogavna i nadam se da ce Makabi izgubiti u Beogradu.

Pozdrav iz Praga

Aki

pre 14 godina

I Barcelona je "neočekivano" izgubila od Partizana i još je i tražila pravdu za zelenim stolom, ali nisu igrali onako osvetnički na revanšu. Ovo je pritisak na sudije još pre mečeva u Areni. Videćemo kako će biti za vreme mečeva. Nadam se da je toliko providan i za publiku i da neće pasti na njegove provokacije. Drago mi je za Lasme-a koji je po moje jedini istinski sportista u tom timu, prava Partizanova škola.

Toki

pre 14 godina

Pa malo ste se zaneli, nije vam Beograd i Arena Amerika da mozete da kupite sve vasim novcem!
Bas me zanima da li cete objaviti ovaj komentar!?

stojan

pre 14 godina

u prvoj cetvrtini vujosevic prilazi sudiji,vredja ga i psuje,da bi taj sudija u sledecim napadu svirao raspolozenom fisheru nepostojeci faul nad maricom i tako ga izbacuje iz igre.partizan igra prljavo,i kad pobede i najslabiji nba tim nek se jave...

Borkic

pre 14 godina

Ma nema bre da brines za sudjenje, mi cemo vam biti najstrasnije sudije...

P.S. Voleo bih sada da zaspim i da se probudim u utorak, jer ce ovo biti najduzi vikend u mom zivotu...

Unknown19G70

pre 14 godina

Da li oni znaju gde dolaze?!

Mnogo nas prozivaju, kao sinoc ubise nase igrace, i ovaj zna se ko je gazda u kuci, a uzeli im jednu pobedu.. samo nas vi motivisite :))

Krle

pre 14 godina

meni samo jedno nije jasno zasto vi(prvo vas 99,99% nece biti u areni,mislim na ove paljevine sa neta) mislite da prekaljanim igracima kao sto su makabijevi 20 000 hiljada navijaca(od toga 16-17000 gledalaca) praviti problem pa vrhunski igraci se "iskljuce" tako da oni uopste i neciuju navijanje kada igraju......
P.S ja sam odma nakon izvlacenja rekao da ce biti 3:2 za makabi i sada sam jos sigurniji da ce tako biti!
(sablja, 26. mart 2010 16:24)

Pogledaj prvu cetvrtinu utakmice sa Barselonom u Pioniru, pa ce ti neke stvari biti jasne. Sutirali su sa slobodnih bacanja 100%, ali iz igre nisu mogli vola da ubodu, a mnogo su iskusniji i kvalitetniji igraci od Makabijevih.

Mladen-Nis

pre 14 godina

Mozda cu malo skrenuti sa teme..ali sitna peckanja nekog tamo trenera koji se zali na "mali" budzet i nisu za pricu..Ono sto bih voleo da cujem je misljenje drugih dali je Arena bila bas pravo resenje..fininsijski naravno DA .. ali celokupno gledano ??

milenko

pre 14 godina

To sto ovaj prosecan trener lupeta ne moze se svrstati u rubriku PRITISCI,nego u rubriku VALJAM GLUPOSTI.Pa da je onaj Pnini pogodio Robertsa kroseom,kao sto je hteo ,mislim da bi nas centar pao u nesvjest.

rodjen da peca, nateran da radi

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali stvarno zelim da ih RAZBIJETE. Kakva je to izjava kao treba da opravdaju 20 razlike.
MA NEMOJTE KASTI

boris

pre 14 godina

to je grupa ne stabilnih amera koji trce i sutiraju...treba ih STISNUTI...salim se dobri su ali drugi deo mene tako misli...bice sve dobro samo hrabro mi vas volimo..