Ana eliminisana, ispada iz Top 50

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u treće kolo međunarodnog turnira u Indijan Velsu.

Izvor: B92

Nedelja, 14.03.2010.

08:58

Default images

Ivanovićevu je u nedelju rano ujutru po našem vremenu u drugom kolu eliminisala Anastasja Sevastova iz Letonije, 63. na svetskoj rang listi, sa 6:2, 6:4 za jedan sat i 13 minuta. Ivanovićeva je na turniru bila 24. nosilac, a u prvom kolu je bila slobodna. Ovim porazom srpska teniserka će po prvi put posle pet godina pasti ispod 50. mesta na WTA listi.

Srpska teniserka je odigrala izuzetno slabo, dozvolivši svojoj protivnici da iskoristi čak pet od ukupno sedam brejk prilika.

Ivanovićeva, koja je angažovala bivšeg trenera Štefi Graf, Hajnca Guntarta neposredno pre Indijan Velsa, očekivala je bolji nastup na turniru.

Znate da u Njujorku igram veoma dobro. Bila sam veoma uzbuđena povodom toga, ali je on (Gunthart) rekao da dobra igra neće doći preko noći“, rekla je Ivanovićeva.

Mislila sam da dobro pratim lopticu, ali sam bila veoma spora. Imala sam dosta loših udaraca, a nisam uspevala ni da završim poene. Sve to je bilo frustrirajuće. Borili smo se tamo i razočarana sam što nisam pronašla odgovore. Mislim da sam imala dosta šansi“, zaključila je srpska teniserka.

Ivanovićeva je protekle dve godine dolazila do finala Indijana Velsa, ranom eliminacijom će pasti ispod 50. mesta najboljih teniserki sveta, prvi put posle pet godina. Naredni turnir Ivanovićevu očekuje u Ki Biskejnu, mestu odakle se prvi put probila u Top 50 WTA liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: