Uhapšen Majkl Džonson

Fudbaler Mančester Sitija Majkl Džonson uhapšen je zbog navodnog napada na navijača rivalskog Mančester Junajteda.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2010.

13:53

Default images

Džonson se nalazi pod istragom zbog navodnog napada na navijača Mančester Junajteda koji se dogodio u decembru prošle godine. Žrtva napada je pevala pesme Junajteda u klubu u 42. ulici, kada je Džonson udario glavom 22-godišnjaka koji je kasnije slučaj prijavio policajcima koji su patrolirali ulicama.

Takođe 22-godišnji Džonson je bio kapiten U19 i U21 reprezentacija Engleske.

Ipak, povrede su usporile napredak mlade zvezde engleskog fudbala i Džonson se i u ovom momentu nalazi van terena zbog povrede ligamenata početkom sezone.

Odmah nakon jedan čas ujutru u nedelju 6. decembra 2009. godine, patrolno vozilo je zaustavljeno od strane prolaznika i policajcu je prijavljen napad na čoveka. 22-godišnja žrtva je prijavila da je napadnuta u klubu u 42. ulici“, rekao je portparol Policije Mančestera.

Osoba je imala posekotinu na licu, bez bilo kakvih drugih povreda. 22-godišnji muškarac je uhapšen zbog sumnje da je naneo telesne povrede žrtvi i ostaće u pritvoru do 14. aprila“, stoji u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: