Đoković: "Imao sam sreće"

Novak Đoković izjavio je da ne želi da gleda negativne stvari iz meča sa Bagdatisom, već je istakao da se plasirao u finale i da ima šansu da odbrani titulu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 26.02.2010.

21:57

Default images

Đoković je savladao Kipranina sa 6:7, 6:3, 6:4 i u finalu će se sastati sa Rusom Mihaelom Južnim. Teniser Srbije ponovo je imao dugotrajan meč i treći put za redom izgubio prvi set. "Mislim da je neverovatno da mi se to ponovo dogodilo. Igrao sam gotovo tri sata sa nekim ko se trudi da dugo zadrži loptu u terenu. Mislim da je meč bio neizvestan", rekao je Đoković.

On je dodao da je bilo uspona i padova u igri, i da to ne bi trebalo da se događa.

"Imao sam sreće, borio sam se. Ne želim da gledam negativne strane. Ja sam u finalu i imam šansu da odbranim titulu", rekao je Đoković.

Teniser Srbije izgubio je prvi set u taj-breku, zatim spasao tri brejk-poena u drugom setu. Ukupno je spasao 13 od 16 brejk-poena i nije pružio šansu protivniku u poslednjem setu.

"Moj servis nije bio na nivou na kojem sam želeo da bude. Imao sam dosta duplih servis grešaka i dosta brejk-poena. To ne želim. Danas nisam imao psihičku sigurnost pa sam se trudio, borio".

Markos Bagdatis je istakao da je izgubio meč koji je "imao u rukama".

"Zaista sam razočaran. Osećao sam se dobro na terenu i dobro sam se kretao. Naravno da verujem da mogu da pobedim nekog igrača koji je
među prvih deset jer nisam daleko od vrhunskog nivoa. Samo nekoliko važnih poena čini tu razliku"
, rekao je Kipranin.

Finale turnira u Dubaiju igraće se u subotu od 16.00h . Nagradni fond turnira je 1.619.500 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: