Real hoće Hesusa Navasa

Španski list Marka prenosi da je Real Madrid zainteresovan za dovođenje igrača Sevilje Hesusa Navasa u svoje redove ovog leta.

Izvor: B92, Goal

Četvrtak, 25.02.2010.

18:14

Default images

U Realu smatraju da je on u najboljim godinama i da je spreman da igra na najvišem nivou. Predsednik Sevilje Hose Marija de Nido negirao je mogućnost transfera krilnog igrača Sevilje. "Navas je fantastičan fudbaler, ima još prostora za napredak i zato nije na prodaju".

Dolazak Navasa bi značio da Frank Riberi neće doći u Madrid narednog leta. Pored Reala, kao jedan od zainteresovanih se pojavila i Barselona, koja je takođe zainteresovana za krilnog igrača.

Navas je bio jedan od najboljih u timu Sevilje u meču protiv CSKA u prvom meču osmine finala Lige šampiona i očekuje se da bude na spisku reprezentaticije Španije za Svetsko prvenstvo.

Navas je produkt Seviljine škole fudbala, za koju je do sad odigrao 177 utakmica i postigao 14 golova. Za reprezentaciju Španije odigrao 2 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: