O'Šej propušta ostatak sezone

Defanzivac Mančester junajteda Džon O'Šej neće igrati do kraja sezone zbog povrede noge zadobijene krajem prošle godine, potvrdio je taj engleski klub.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2010.

17:18

Default images

O'Šej se povredio u novembru igrajući za reprezentaciju Republike Irske protiv Francuske u baražu za Svetsko prvenstvo, a povreda se pogoršala pošto je otkriveno da mu se stvorio tromb u nozi.

"U ovom trenutku to izgleda kao užasna povreda. Reč je ugrušku u krvi, ali je on dosta neuobičajen jer dolazi do kalcifikacije i biće potrebno dosta vremena da se Džon izleči", rekao je trener Mančester junajteda Aleks Ferguson.

Ferguson je dodao da je informacija koju je dobio od lekara težak udarac za O'Šeja i za ceo tim. Pored O'Šeja, trener Junajteda ove sezone u nekoliko navrata zbog povreda nije mogao da računa ni ostale odbrambene igrače Rija Ferdinanda, Nemanju Vidića, Džonija Evansa, Vesa Braun i Gerija Nevila.

Junajted se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa bodom manje od Čelsija i Arsenala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: