Ninkova prati i Juventus

Na listu zainteresovanih za desnog beka Crvene zvezde,Pavla Ninkova, pored Lacija, Tuluza, Palerma, Atalante, stigao i slavni Juventus.

Izvor: B92, SŽ

Petak, 30.10.2009.

09:42

Default images

Desni bek Crvene zvezde Pavle Ninkov odličnim igrama u ovoj sezoni, privukao je pažnju brojnih klubova. Od ranije je poznato da ga prate Lacio, Atalanta, Palermo, pojedini španski klubovi, i francuski Tuluz. Medjutim,prema pisanju beogradskih meijia i italijanskog "Titosport-a", Ninkov je stigao i na listu želja slavnog Juventusa.

Pored Ninkova, na toj listi igrača koji bi trebalo da zamene povredjenog Džonatana Zebinu, nalaze se i Rafinja iz Šalkea, Zabaleta iz Mančester Sitija i Zuniga iz Napolija.

Medjutim, taj spisak skraćuje cena igrača za koje je zainteresovan Ćiro Ferara, pa se kao nešto jeftinija rešenja nameću Zuniga i Ninkov, iako jeprva želja Rafinja.

Beogradski mediji spekulisali su prethodnih nedelja da bi klubovi koji su zainteresovani za Ninkova mogli da plate izmedju 3 i 4 miliona evra za desnog beka Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: