Tapkaroši "počistili" blagajne

Karte za kvalifikacionu utakmicu između Ukrajine i Engleske već su rasprodate, a gotovo sve ulaznice kupili su preprodavci, objavili su lokalni mediji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2009.

16:08

Default images

Odlučujući meč kvalifikacione grupe 6 za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi na programu je 10. oktobra u Djepropetrovsku. Karte na crnom tržištu već su dostigle cenu od 200 evra, iako su u slobodnoj prodaji koštale od 15 do 70 evra.

Ukrajinski mediji prenose da su navijači izuzetno besni na čelnike nacionalnog fudbalskog saveza što su "tapkarošima" dozvolili da bez problema otkupe ogromnu količinu karata i plaše se da će preprodavci cenu ulaznice povećavati kako se bude približavao početak meča.

Pobedom u duelu sa Engleskom Ukrajina bi gotovo sigurno obezbedila plasman u baraž, pošto u poslednjem kolu igra sa autsajderom Andorom. U slučaju nerešenog rezultata ili pobede Engleske, baražu bi bila bliža Hrvatska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: