Subota, 08.08.2009.

14:29

Riberi u Realu od 2010?

Prema pisanju španskih medija, Real Madrid se dogovorio sa Frankom Riberijem koji će u ’kraljevski’ klub preći naredne sezone.

Izvor: B92, Goal

Default images

Posle kupovine poslednjeg novog ’galaktikosa’ Ćabija Alonsa, Real se već posvetio pojačanjima za 2010. godinu. Kako piše ’AS’, predsednik Reala Florentino Perez dogovorio se sa Frankom Riberijem, koji će potpisati petogodišnji ugovor naredne godine. Visina obeštećenja nije objavljena, ali se spekuliše da iznosi 25 miliona evra pošto francuskom reprezentativcu ugovor ističe 2011. godine.

Veruje se da bi Bajern bio spreman da pusti svoju prvu zvezdu za navedenu sumu, pogotovo što bi u slučaju opstrukcije od strane Bavaraca, Riberi mogao preko Unije profesionalnih fudbalera slučaj da dovede pred Evropsku Komisiju. U tom slučaju, moglo bi da se desi da posle presude obeštećenje za Riberija bude između 16 i 22 miliona evra.

Takođe, Riberi bi 2011. godine postao slobodan igrač, tako da Bajern ne bi mogao da profitira na odlasku svog najboljeg igrača.

Mediji su tokom leta spekulisali da je Real Madrid bio spreman da ponudi Bajernu 55 miliona evra za Riberija, ali da su Bavarci u startu odbijali svaku ponudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: