Tepić stigao u Atinu

Dosadašnji bek Partizana Milenko Tepić stigao je u Atinu gde će uskoro potpisati višegodišnji ugovor sa Panatinaikosom.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.06.2009.

13:25

Default images

Tepić je izjavio da mu je velika čast što je dobio priliku da nastupa za aktuelnog prvaka Evrope i da će mu prisustvo trenera Željka Obradovića i nekadašnjeg saigrača Nikole Pekovića pomoći da se prilagodi na novu sredinu.

"Ponosan sam što ću igrati za Panatinaikos, pored bivšeg saigrača Nikole Pekovića, sa trenerom kao što je Željko Obradović. To je velika čast za mene i veoma sam srećan", izjavio je Tepić u razgovoru za grčke medije po dolasku u Atinu.

Na pitanje da li misli da je spreman za izazove u Panatinaikosu, Tepić kaže:

"Da mislim da nisam spreman ne bih ni dolazio. Proveo sam tri predivne godine u Partizanu. Žao mi je što sam morao da odem, ali to je sada iza mene. Sa druge strane, drago mi je što ću raditi sa Željkom Obradovićem, između ostalog i zbog toga što je Srbin, pričamo istim jezikom što će biti od velike koristi, naročito na početku mog boravka u Atini."

"Čuo sam toliko dobrih stvari o ovom klubu. Imao sam priliku da igram u dvorani OAKA i ambijent je zaista neverovatan, poput onog kada igra Partizan", izjavio je Tepić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: