Kaka: "Zamalo da odem u Siti"

Fudbaler Milana, Brazilac Kaka, prizao je da je u jednom momentu bio blizu prelaska u Mančester Siti za astronomsku cifru.

Izvor: B92, Goal

Sreda, 18.02.2009.

10:56

Default images

Milan je bio veoma blizu gubitka svoje zvezde u januaru, kada je Mančester Siti ponudio 100 miliona evra za Brazilca, ali je dogovor propao intervencijom predsednika kluba Silvija Berluskonija u poslednjem momentu. U intervjuu ‘Sportmedijasetu’, Kaka je ponovio da odlazak iz ‘rosonera’ nikada nije bila njegova željena opcija, ali da je u jednom momentu ipak razmatrao mogućnost da ode iz Milana.

Razmišljao sam o tome šta sam osvojio ovde i takođe da još uvek želim da osvajam trofeje u ovom dresu i zbog toga nisam mogao da odem”, priznao je Kaka.

Još jedan odlučujući faktor bila je ljubav navijača, što je za mene izuzetno bitno”, dodao je Brazilac.

Nikada nisam želeo da napustim ovaj klub, što dokazuje činjenica da sam odbio sve ponude koje sam dobio”, rekao je Brazilac.

Ipak, iz poštovanja prema Milanu, jesam razmatrao neke od Sitijevih ponuda, sa ekonomske tačke gledanja. U tom smislu njihova ponuda je bila ubedljiva, što znači da sam razmišljao o eventualnom odlasku. Milan je takođe poslovna kompanija i ovom momentu kada vlada kriza, mislim da je bilo normalno razmišljati o budžetu”, zaključio je Kaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: