Petak, 12.12.2008.

14:33

Tošić i Ljajić za sada bez dogovora

Fudbaleri Partizana Zoran Tošić i Adem Ljajić nisu postigli dogovor sa Mančester Junajtedom, drugog dana pregovora, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Default images

Zastoj u pregovorima je nastao oko finansijskih detalja ugovora. Dva kluba su se prethodno složila oko obeštećenja za talentovane fudbalere, ali dogovor oko visine plata Tošića i Ljajića nije postignut. Menadžer Zorana Tošića, Zoran Pavlović, za B92 rekao je da ne želi da predviđa dalji razvoj događaja. Tošić i Ljajić se u petak vraćaju u Beograd.

Pregovori su počeli u četvrtak kada su obe strane iznele svoje zahteve. Predstavnici Mančester Junajteda su u petak prihvatili delimično poboljšanje uslova, ali nisu hteli da povećaju plate igračima onoliko koliko je prethodno bilo traženo.

Prelazni rok u Engleskoj počinje tek prvog januara tako da je to jedan od mogućih razloga zašto do dogovora još uvek nije došlo.

"Neću da predviđam šta će se dešavati dalje. Do konkretnog dogovora u nastavku pregovora nismo došli, što, naravno ne znači da daljih razgovora neće biti", rekao je Tošićev menadžer Zoran Pavlović za B92.

Mediji su u prethodnom periodu spekulisali da visina obeštećenja za Tošića iznosi 3.5 miliona evra, a za Ljajića 7 miliona, ali B92 nezvanično saznaje da su u pitanju veći iznosi.

Tošić je još u četvrtak završio sve lekarske preglede, a Ljajić u petak. Igrači Partizana i njihovi predstavnici vraćaju se u Beograd tokom dana.

Partizan pripreme nastavlja 12. januara naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: