Pariz: Tipsarević u drugom kolu

Izvor: Saša Ozmo

Ponedeljak, 29.10.2007.

16:49

Default images

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira Masters serije u Parizu, pošto je u meču prve runde savladao Vinsa Spejdiju rezultatom 7:6 (11-9), 7:6 (7-2) za 1 čas i 50 minuta igre. Jedini prethodni okršaj dvojice tenisera Amerikanac je rešio u svoju korist pre dve godine u Skotsdejlu. Naredni Tipsarevićev rival je Nemac Tomi Has.

Presudan za pobedu srpskog tenisera bio je odličan servis – napravio je čak 16 asova i osvojio 90% poena na svoj servis.

Tipsarević i Has su se do sada sastali samo jednom, bilo je to na Vimbldonu pre dve godine. Nemac je na tom meču imao veliki peh, iskrenuo je skočni zglob na zagrevanju i početkom drugog seta bio primoran da preda.

U Parizu su do sada završena još četiri meča – Fiš je dobio Tursunova sa 7:6, 6:4, Del Potro je bio bolji od Lopesa rezultatom 6:3, 6:4, Vavrinka je eliminisao Kifera, a Sepi je pobedio Kverija.

Na turniru u prestonici Francuske učestvuje i Novak Đoković. On je slobodan u prvom kolu, a u drugom će na megdan boljem iz meča Montanjes – Santoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: