Petr Čeh na pozajmici u Liverpulu?

Uprava Liverpula želi da pokuša da na pozajmicu do kraja sezone dovede drugog golmana Čelsija Petera Čeha.

Izvor:

Sreda, 17.12.2014.

10:18

Default images

Brendan Rodžers smatra da Simon Minjole, koji je imao nekoliko kikseva od starta sezone, mora da ima jaku konkurenciju, dok je, s druge strane, iskusni Čeh na klupi od dolaska Tiba Kurtoe u London.

Ekipa sa Enfilda već posle 16. kola nema šanse da se bori za titulu, što im u ovom slučaju ide u prilog, dok su remijem s Bazelom završili i učešće u Ligi šampiona, pa ih na proleće čeka Lige Evrope.

Naravno, jedan od najboljih golmana sveta protekle decenije ne bi mogao da nastupi protiv svog tima, ukoliko do pozajmice dođe. Liverpul je odbacio spekulacije da je blizu kompletiranja transfera meksičkog golmana iz redova Malage Giljerma Očoe, za tri miliona funti.

Takođe, 'Crveni' se interesuju i za desnog beka Barselone Martina Montoju, koji je zatražio da napusti Nou Kamp, a njegova otkupna klauzula je 20 miliona funti.

Čeh je stigao u London pre tačno deset godina iz Rena, a sa klubom je osvojio sve što se u fudbalu može osvojiti u preko 350 nastupa za 'Plavce'. Ove sezone Čeh je branio samo u četiri susreta, a na tri je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: