B92: Janković tražio raskid ugovora

Mladi fudbaler Crvene zvezde Filip Janković zatražio je raskid ugovora sa klubom zbog nepoštovanja odredbi istog, saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 02.02.2013.

14:23

Default images

Ono što predstavlja dodatni problem za Zvezdu jeste što, ukoliko Janković dobije spor, može da napusti Marakanu bez obeštećenja.

Filip Janković kao jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji (‘95) potpisao je aneks ugovora po kojem može da napusti klub, ali samo u slučaju da neko ponudi ne manje od tri miliona evra.

Sada u vodu možda padne i mogućnost da Zvezda u teškoj situaciji uzme preko potreban novac.

Kako saznajemo, predsednik kluba Dragan Džajić razgovarao je u petak uveče sa Jankovićem, njegovom majkom i pravnim zastupnikom Milanom Parivodićem, ali je igrač ostao pri izričitom zahtevu da želi da raskine ugovor.

Iako je trebalo da putuje sa timom na drugi deo priprema, Janković će sada ostati u Beogradu.

"Moja ideja je bila da mladog Jankovića pustim da se bori za svoju minutažu u prvom timu. To je nemoguće u slučaju kad postoji njegova tužba prema klubu za raskid ugovora. Idemo dalje, ali samo sa zadovoljnima i koncentrisanima", rekao je trener Aleksandar Janković za zvanični sajt Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: