Ko su mogući naslednici Alegrija?

Nezadovoljni lošim startom sezone, čelnici Milana već sastavljaju spisak kandidata koji bi mogli da preuzmu mesto šefa stručnog štaba od Masimilijana Alegrija.

Izvor: NS

Utorak, 30.10.2012.

17:40

Default images

Mediji u Italiji navode se da je smena trenera izvesna, a da je vlasnik 'rosonera' Silvio Berluskoni već sastavio uži izbor stručnjaka koji bi zamenili 45-godišnjeg Alegrija.

Na vrhu liste želja bivšeg italijanskog premijera navodno je Pep Gvardiola, koji je letos podneo ostavku u Barseloni pozivajući se na iscrpljenost, ali je malo verovatno da bi mogao da dođe u Milano zbog problematične finansijske situacije u trofejnom klubu.

Prema medijskim spekulacijama, sledeći na listi je aktuelni trener ruskog prvaka Zenita iz Sankt Peterburga Lučano Spaleti, koji ima veliko iskustvo u Seriji A nakon što je vodio Udineze i Romu.

Među ostalim kandidatima su Rafael Benites, smenjen u Interu u decembru 2010. nakon samo šest meseci, i Roberto Mančini, koji je trenutno pod pritiskom u engleskom prvaku Mančester Sitiju.

U igri je takođe i doskorašnji napadač Filipo Inzagi, koji je igračku karijeru završio prošlog leta i trenutno vodi mlađe klupske selekcije, a koji je izuzetno popularan među navijačima Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: