Arsenal dao ultimatum Volkotu

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da Teo Volkot ima rok od dva meseca da odluči da li želi da ostane među ‘tobdžijama’.

Izvor: JT

Nedelja, 23.09.2012.

09:55

Default images

Engleskom reprezentativcu na kraju sezone ističe ugovor, a dve strane imaju potpuno različito mišljenje po pitanju produžetka saradnje.

Venger je nedavno rekao da ga situacija oko Volkota zabrinjava, i da ukoliko ne nađu zajednički jezik uskoro, on će biti stavljen na transfer listu u januaru.

Poslednjih dana čak se pominje i informacija da je Arsenal ucenio Volkota da će ostati na klupi sve dok ne potpiše novi ugovor.

I dalje se nadam da ćemo potpisati novi ugovor, pa su naredna dva meseca od velikog značaja, jer ako se sve produži, situacija će biti komplikovanija”, rekao je Venger, “Što se tiče potencijalnog transfera u januaru, sve će zavisiti od povreba kluba. Moći ćemo sebi da priuštimo da ispoštujemo ugovor do kraja, ako bude potrebno”.

Od početka sezone, Volkot nijednom nije bio u startnih 11, ali prema rečima Vengera to nije zbog ugovor, već zbog forme.

To što ne igra redovno u ovom trenutku nema u potpunosti veze sa situacijom oko ugovora. Nijedan igrač nije srećan kada ne igra. Ni Košćelni ne igra, a tek je produžio ugovor, a to je jer nam odbrana odlično funkcioniše. Sve ovo je privremeno, jer će do kraja sezone svi dobiti priliku”, naglasio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: