Suspendovan predsednik Slobode

Predsednik Užičke Slobode Dragan Subotić suspendovan je dva meseca sa obavljanja dužnosti u fudbalu, zbog incidenta na utakmici sa Donjim Sremom.

Izvor: B92, zurnal.rs

Četvrtak, 20.09.2012.

14:17

Default images

Subotiću je izrečena jedinstvena kazna zbog dva prestupa, prvi nesportsko ponašanje i drugi po prijavi Sudijske organizacije, odnosno izjava o suđenju.

Dragić Nešković, sportski direktor užičkog superligaša, moraće da plati 20.000 dinara, a Ivica Guskić, predstavnik kluba na utakmici sa Sremcima, 30 dana neće moći da obavlja dužnosti u fudbalu.

Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupke i protiv više klubova zbog neizmirenih finansijskih obaveza prema drugim klubovima, trenerima, igračima, službenim licima. Većina nije ni trepnula da plati obaveze, pa su stigle novčane kazne.

Na spisku su, u rasponu od 50.000 do 150.000 dinara: Crvena zvezda (zbog duga Borcu i Javoru), Jagodina (za Đilasa i trenera Dodića), Javor, Sloboda Point, Napredak, Novi Sad i ŽFK Napredak.

Stefan Nedović i Milan Mutavdžić, fudbaleri Radničkog 1923, posle isključenja protiv Crvene zvezde, kažnjeni su sa po dve utakmice zabrane igranja. Po jednu će pauzirati Nikola Petrović (Partizan) i Danijel Gašić (OFK Beograd).

Zbog više kartona na jednoj utakmici kažnjeni su Novi Pazar sa 22.000 dinara, OFK Beograd i Spartak Zlatibor voda po 20.000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: