Rise: Presrećan sam zbog Berbatova

Fudbaler Fulama Jon Arne Rise priznao je da je oduševljen što je na “Krejven kotidž” došao igrač kakav je Dimitar Berbatov.

Izvor: NS

Utorak, 18.09.2012.

17:54

Default images

31-godišnji Berbatov došao je u Fulam iz Mančester junajteda i sada ponovo sarađuje sa trenerom Martinom Jolom, sa kojim je imao priliku da radi u Totenhemu.

“Za Fulam je fenomenalna stvar to što ima igrača kakav je Dimitar, to samo pokazuje da svi u klubu naporno rade da ekipa napreduje i ide napred”, rekao je Rise za zvanični sajt kluba.

Berbatov je odbio ponude Juventusa i Fiorentine kako bi došao na “Krejven kotidž”, gde je postigao dva gola u pobedi Fulama nad ekipom Vest Bromvič Albiona od 3:0.

“Ušao je u igru i postigao dva gola na svom debiju kod kuće i prosto morate biti oduševljeni zbog toga. Lepo se snašao i svi u timu su presrećni što je tu sa nama”, dodao je Rise.

Oba gola koja je Berbatov postigao došla su kao posledica dobre igre levog krila Aleksa Kačaniklića, koji je dobio veoma težak zadatak da zameni Klinta Dempsija koji je prešao u Totenhem.

21-godišnji Kačaniklić je impresionirao saigrače svojom igrom i Rise smatra da njih dvojica mogu da naprave dobru saradnju na levoj strani terena.

“Prošle sezone ispred mene je igrao Klint i imali smo odličnu saradnju. Sigurno će nam faliti puno ali Kača odrađuje fantastičan posao trenutno”, zaključio je reprezentativac Norveške.

Sledeći meč u Premijer ligi Fulam igra u subotu 22. septembra u 17:00 časova protiv Vigana na “DW” stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: