Milinković: OFK ima kvalitet

Novi trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da je došao u taj fudbalski klub zbog "kvaliteta i nerealizovanog potencijala kod igrača".

Izvor:

Utorak, 18.09.2012.

14:56

Default images

"U OFK Beograd me je privuklo to što tim ima kvalitet i nerealizovan potencijal. Trebaće vremena da ekipa zaigra prema mojim standardima i za nekoliko dana moraćemo da uradimo mnogo stvari. Situacija nije obećavajuća, ali ni beznadežna. Prisutna je neka vrsta letargije i uspavanosti kod igrača, a svi znamo da imaju kvalitet za više", rekao je Milinković.

OFK Beograd se posle pet kola Super lige nalazi na pretposlednjem mestu sa jednim osvojenim bodom, koliko ima i poslednjeplasirani Spartak iz Subotice, klub koji je do nedavno vodio Milinković.

"Prvo veliko iskušenje očekuje nas već u subotu, kada igramo protiv Vojvodine. Nećemo se unapred predati, verujem da ćemo tu utakmicu odigrati na boljem nivou i mislim da i njih očekuje težak meč", rekao je novi trener "romantičara".

Milinković je na mestu trenera nasledio Stevicu Kuzmanoskog.

"Cenim Stevicu Kuzmanoskog i njegov rad, ali nekada se velika utrošena energija i ogroman rad ne vrate na pravi način. Život je,
kao i fudbal, neprestana borba
", rekao je Milinković,"Dolazak u OFK Beograd je bio neočekivan izazov za mene i ostvarila mi se želja da se posle dugog odsustva vratim u svoj grad i radim u njemu", dodao je on.

Sportski direktor OFK Beograda Zoran Lonačar rekao je da su plavo-beli dugo želeli da angažuju Milinkovića.

"On je dugo bio naš pik, ali nam se putevi nikako nisu preklapali. Sad se stvorila prilika da dovedemo stručnjaka kakvog OFK Beograd zaslužuje, koji je prošao sve rangove takmičenja i imao zapažene razultate. Svaki njegov tim igrao je dopadljivo, moderno i atipično za srpski fudbal", rekao je Lončar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: