Snajder: Nisam u svađi sa trenerom

Fudbaler Intera Vesli Snajder demantovao je da se posvađao sa trenerom Andreom Stramaćonijem jer ga je izveo iz igre na utakmici protiv Torina.

Izvor: NS

Ponedeljak, 17.09.2012.

13:00

Default images

Snajder je zamenjen sredinom drugog poluvremena i jasno je pokazao da je nezadovoljan tim potezom trenera, i nije otišao na klupu, već direktno u tunel i potom u svlačionicu.

Holanđanin je naveo da situacija nije ozbiljna i da mu je samo bilo žao što nije odigrao svih 90 minuta.

"Bila je to velika pobeda za Inter. Bio sam malo ljut, jer sam želeo da igram ceo meč. Nemam problem sa trenerom i znam da nas ove sezone čeka dosta utakmica. Već se spremam za četvrtak", napisao je Snajder na Tviteru.

Ekipu Intera u četvrtak očekuje duel sa Rubinom iz Kazanja u prvom kolu H grupe Lige Evrope, u kojoj igra i Partizan.

"Snajderova reakcija je normalna. On je naš ključni igrač, ali je imao veliku minutažu u reprezentaciji prethodnih nedelja. Nema problema, dobro se slažemo", objasnio je Stramaćoni.

Stramaćoni bi uskoro mogao da bude smenjen sa klupe Intera, jer Masimo Morati, predsednik Intera, inače poznat po čestom menjanju trenera, želi da umesto njega dovede bivšeg igrača kluba, a sada trenera Atletiko Madrida Dijega Simeonea.

Inter je utakmicu protiv domaćeg Torina dobio sa 2:0 golovima Dijega Milita i Antonija Kasana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: