Đurđević na putu ka odbrani titule

Prvog dana Internacionalnog amaterskog prvaka Srbije najbolji je bio Ilija Đurđević, dok su u konkurenciji žena poravnate Aleksandra Karadžić i Maja Ilić.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2012.

22:28

Default images

Takmičenje će se nastaviti u subotu.

Branilac titule na šampionatu, koji se održava na Adi Ciganliji i u Žablju završio je prvu rundu takmičenja sa skorom od 73 udarca.

Drugu poziciju posle 18 odigranih rupa dele Mihailo Dimitrijević i Mauro Kresić, a rezultat u strouku ispod 80 imaju još i Goran Stanarević (77), Nikola Ćuić (78) i Branimir Gudelj (78), prošlonedeljni osvajač Hugo Boss Mastersa.

U konkurenciji dama prvu poziciju posle prvog dana dele Aleksandra Karadžić i Maja Ilić sa po 90 udaraca. Treća je Tamara Palkovljević sa 94, a četvrta Ljubica Tomašević sa 95.

Među gostima, Nemanja Savić ostvario je najbolji rezultat prvog dana. Savić je jedan od najuspešnijih srpskih profesionalnih golfera, kome je prošle godine za jedan udarac izmakao plasman u američku PGA konkurenciju.

Ivica Suturović je takođe bio vrlo raspoložen za igru, osvojivši 32 poena, dok se na trećoj poziciji posle 18 rupa našao Nebojša Lazić sa 31 bodom.

Na 11. međunarodnom amaterskom prvenstvu Srbije u golfu učestvuje 88 golfera u različitim kategorijama, a od tog broja, njih dvadesetak je iz inostranstva.

Druga runda počinje u subotu u 10 časova, a planirano proglašenje pobednika zakazano je za 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: