Velšani šire drugarstvo i na terenu

Velški navijači, koji su došli u Srbiju da bi pratili meč dve reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, odigrali su meč sa fan klubom “Orlovi”.

Izvor: JT

Utorak, 11.09.2012.

16:58

Default images

Taj meč odigran je na stadionu fudbalskog kluba Srem u Jakovu, uz prisustvo 200 gledalaca, koje su sjajnim navijanjem pozdravili poteze oba tima.

Istog dana, velški navijači su posetili Prvu beogradsku gimnaziju, kako bi među đacima promovisali fer-plej navijanje bez nasilja i tuča.

Podsetimo, navijači Velsa su odigrali meč sa navijačima naše reprezentacije 2003. godine, prilikom prethodnog gostovanja, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Portugalu.

Utakmicu odigranu u Jakovu vodile su tri dame – Jelena Ristić, kao glavni sudija, kao i Marija Lazović i Katarine Đoković, kao pomoćne sudije, što je dalo posebnu draž utakmici.

Ta utakmica ujedno je označila početak zvaničnih priprema fan kluba ‘Orlovi’ za Evropsko prvenstvo fan klubova reprezentacija, koje će sledeće godine biti održano u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: